Mainos

Pikkutyttö kirjoitti vanhemmilleen suloisia viestejä ennen kuolemaansa: "Hänen tapansa kertoa meille, että kaikki olisi kunnossa"

Kuolemansairas pikkutyttö piilotti ennen kuolemaansa käsinkirjoitettuja viestejä laatikkoihin, laukkuihin ja kirjojen väliin vanhempiensa löydettäväksi. Vaikka tytön kuolemasta on jo yli kymmenen vuotta, vanhemmat löytävät viesteistä edelleen lohtua.

Elena Desserich oli vasta kuusivuotias, kun hänelle diagnosoitiin pahanlaatuinen aivosyöpä. Vanhempien suureksi suruksi tytölle annettiin vain kuukausia elinaikaa. Tyttö halusi varmistaa, että hänen vanhempansa pääsisivät surun yli, joten hän päätti toteuttaa ainutlaatuisen suunnitelmansa. Hän kirjoitti käsin satoja viestilappuja ja piilotti ne viimeisinä elinkuukausinaan vanhempien löydettäväksi.

Hän piilotti niitä mitä ihmeellisimpiin paikkoihin aina laukuista kirjojen väleihin. Elena koristeli viestinsä sydämin ja kirjoitti rakastavansa vanhempiaan sekä pahoitteli olevansa sairas.

– Elena oli viisas ikäisekseen, isä Keith kertoo pikkutytöstään, joka rakasti taidetta ja mekkoja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka tyttö menehtyi alle vuosi diagnoosin jälkeen, kuten lääkärit ennustivat, hänen muistonsa jäi elämään viesteihin, joita tupsahti vanhempien eteen mitä yllättävistä paikoista vielä vuosia tytön kuoleman jälkeenkin. 

Elenan kuolemasta on nyt kymmenen vuotta, ja edelleenkin vanhemmat löytävät lohtua näistä suloisista viesteistä, jotka he ovat säästäneet huolella. Osa viesteistä koristaa edelleen heidän kotinsa seiniä.

– Se oli hänen tapansa kertoa meille, että kaikki olisi kunnossa, Keith kertoo viesteistä.

Syöpä vaikutti hänen kehoonsa, ei mieleensä

Tytön diagnoosi paljastui, kun aina niin reippaan tytön puheessa ja kävelyssä alkoi ilmetä vaikeuksia. Aluksi vanhemmat luulivat hänen kärsivän kurkkutulehduksesta, mutta vain muutama tunti lastenlääkärillä käynnin jälkeen totuus selvisi; tytölle diagnosoitiin parantumaton aivokasvain.

– Hänelle annettiin vain 135 päivää elinaikaa. Hänen nuorempi siskonsa, joka oli kolmevuotias, ei koskaan saanut tuntea isosiskoaan, isä kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka tyttö menetti ajan kuluessa kokonaan puhekykynsä ja halvaantui, hän onnistui silti kirjoittamaan viestit salassa vanhemmiltaan.  Vaikka tyttö menetti jonkin kykynsä joka ikinen päivä, syöpä ei vaikuttanut millään lailla hänen mieleensä.

– Jopa omien syöpähoitojensa ohella hän oli enemmän huolissaan siskostaan kuin itsestään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa  sen täältä

Jos Elena olisi elossa, hän juhlisi nyt kuudettatoista syntymäpäiväänsä. Vaikka tytön tarina päättyi aivan liian aikaisin, hän uhmasi aikoinaan lääkäreiden odotuksia elämällä 255 päivää diagnoosin saamisen jälkeen. Nyt tytön muisto elää viesteissä ja hänen päiväkirjoissaan. Niiden kautta hänen pikkusiskonsa voivat lukea, kuinka urhea isosisko heillä oikein olikaan.

Lähde: Mirror

***

3:57

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.