Pikaruokaa hotellikaranteeniin toimittaneen miehen käytös kiinnitti huomion – aterian sisältö osoittautui hyvin laittomaksi

Pikaruokatoimitus sisälsi ruoan lisäksi ruiskuja ja huumausaineita.

52-vuotias mies on pidätetty Perthissa Australiassa, koska hänen epäillään yrittäneen toimittaa metamfetamiinia toiselle henkilölle pikaruoka-aterian mukana. Tapauksesta kertoo muun muassa australialainen Perth Now -sivusto. Henkilö, jolle huumeet oli tarkoitettu, oli Adelaide Terracella sijaitsevassa hotellissa valvotussa koronakaranteenissa.

Pikaruokaa tuoneen miehen käytös herätti huomion

7 News -sivuston tietojen mukaan 52-vuotias oli tullut hotellille varttia yli puolen yön perjantain ja kertonut, että hänellä oli ruokatoimitus eräälle hotellissa karanteenissa olevalle henkilölle. 

– Mies näytti käyttäytyvän hermostuneesti, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Turvallisuudesta vastaavat työntekijät sekä hotellilla olleet viranomaiset tutkivat pikaruokatilauksen. Pirtelöjuomatölkistä löytyi neljä huumeruiskua. Hampurilaiseen oli kätketty pussillinen metamfetamiinia. Sitä oli poliisin mukaan 1,2 grammaa. 

Poliisi kertoo, että muiden todisteiden valossa näyttäisi siltä, että kaksikko oli ollut toisiinsa yhteyksissä aineiden kuljettamisen suhteen. Pikaruoat toimittanut mies on pidätetty.

52-vuotias on saanut syytteet huumausaineiden hallussapidosta sekä aikeesta myydä niitä. Tapausta käsitellään oikeudessa tammikuun lopulla.

Lue myös:

    Uusimmat