Epäilyttävä postipaketti aiheutti evakuoinnin Saksassa: Panikoiva henkilökunta oirehti "vaarallisen kaasun" vuoksi, kunnes todellinen sisältö paljastui

Näin kauppojen uutuus, tuoremehupuristin toimii 2:08 Näin kauppojen uutuus, tuoremehupuristin toimii

Voimakastuoksuinen postipaketti aiheutti paniikin ja evakuoinnin saksalaiskaupungissa. Aiheesta kertoo muun muassa The Guardian.

Videolla näytetään, miten kauppojen tuoremehupuristin toimii.

Saksassa Schweinfurstin kaupungissa sijaitseva postitoimisto evakuoitiin viime lauantaina ja osa työntekijöistä vietiin sairaalaan epäilyttävän, pistävän hajuisen paketin takia. Haju oli niin voimakas, että paketin epäiltiin sisältävän vaarallista kaasua. Tämä aiheutti paniikkia työntekijöiden keskuudessa.

Postitoimistolle hälyytettiin poliiseja, palokuntaa ja ambulansseja. 

”Koska paketin sisältö oli tuntematon, oli epäselvää, miten suuren riskin paketti aiheutti” Schweinfurtin poliisilaitos kertoi tiedotteessa.

Kaikki rakennuksessa työskennelleet 60 työntekijä evakuoitiin. Sen jälkeen paketti vietiin tutkittavaksi.

Paketista löytyi durian-hedelmiä

Paketin sisältä löytyi neljä durian-hedelmää. Nürnbergissa asuva henkilö oli lähettänyt sen Schweinfurtissa asuvalle 50-vuotiaalle ystävälleen.

Hedelmä on tunnettu pahasta hajustaan, jota jotkut ovat verranneet pilaantuneeseen hedelmään tai likaisiin sukkiin. Hedelmä on hajunsa takia kielletty monissa hotelleissa ja julkisissa kulkuneuvoissa Aasiassa. Viime vuonna Canberran yliopiston kirjasto evakuoitiin, koska siellä oli tehty havaintoja ”vahvasta kaasun hajusta”.

Poliisin mukaan 12 työntekijää oli valitellut voivansa pahoin. Kuusi heistä vietiin sairaalaan varotoimenpiteenä.

Durian-hedelmät päätyivät loppujen lopuksi vastaanottajalle.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat