Mies murtautui koronakriisin sulkemaan ravintolaan – herkutteli neljässä päivässä tuhansien laskun: "Arviolta 70 pulloa varastettua tai juotua alkoholijuomaa"

ravintola pihvi syödä
Shutterstock

Koronavirusepidemia on sulkenut ravintoloita maailmanlaajuisesti. Suljetut ovet eivät kuitenkaan estäneet erään amerikkalaismiehen unelmaa herkutella ja ryypätä päiväkausia ravintolassa.

Mies pidätettiin viime viikolla Yhdysvaltain Connecticutissa jäätyään kiinni ”itsepalvelusta” paikallisessa ravintolassa. 42-vuotias Louis Angel Ortiz murtautui New Havenissa sijaitsevaan Soul de Cuba Café -ravintolaan ja vietti siellä peräti neljä päivää syöden ja juoden. Ravintolapäällikkö löysi sattumoisin Ortizin nukkumasta ravintolan sisältä ja paikalle kutsuttiin virkavalta.

Neljä päivää "itsepalvelua" – tuhansien lasku

Kun poliisit saapuivat paikalle, Ortiz löytyi kadulta ravintolan rommipullo kädessään. Turvakameranauhoilta paljastui, että Ortiz oli murtautunut ravintolaan lauantaina ja nautiskellut itsepalveluna neljä päivää paikan ruoista, väkevistä alkoholijuomista sekä oluesta.

Mies oli myös varastanut ravintolasta irtaimistoa ja juomia.

–  Ravintolapäällikön rutiinikäynti paikan päällä johti murron paljastumiseen. Ravintolan johdon mukaan ruokaa ja juomaa oli nautittu tuhansien dollareiden edestä. Menetys oli arviolta 70 pulloa varastettua tai juotua alkoholijuomaa,  New Havenin poliisi raportoi somepäivityksessään. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Jäätyään poliisin haaviin, Ortiz sai syytteet murrosta, varkaudesta sekä ilkivallasta. Mies oli jo entuudestaan poliisille tuttu ja hänestä oli olemassa pidätysmääräys aiempiin rikoksiinsa liittyen.

***

Videolla Henri Alén kertoo ravintoloiden tilanteesta Suomessa:

8:00

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja