Nainen väitti olevansa FBI-agentti saadakseen ilmaista pikaruokaa – eihän siinä hyvin käynyt

Täydellinen vaikka burgerin väliin – testaa Pasin ja Matiaksen uusi hittiresepti, raparpekonihillo 1:00
Täydellinen vaikka burgerin väliin – testaa Pasin ja Matiaksen hittiresepti, raparpekonihillo.

Amerikkalainen nainen esitti liittovaltion agenttia saadakseen ilmaista ruokaa. Erikoisesta tapauksesta uutisoi Fox News.

Dallasin kaupungissa Georgian osavaltiossa pidätettiin 6.11. nainen, jota syytetään virkamiehenä esiintymisestä.

Kimberly George Ragsdale yritti saada ilmaista ruokaa Chick-fil-A -pikaruokaravintolasta väittämällä olevansa FBI-agentti. Ravintolan työntekijät eivät vakuuttuneet ja ilmoittivat naisesta hätänumeroon.

Ragsdale esitti olevansa liittovaltion agentti vielä oikeiden viranomaisten saavuttua paikalle. Hän ei kuitenkaan kyennyt todistamaan väitettään oikeaksi ja joutui käsirautoihin. Pidätetyn naisen kerrotaan puhuneen ilmeisesti paitansa sisällä olleeseen radioon ja pyytäneen apua FBI:ltä.

Poliisina esiintyminen on kiellettyä

Kyseessä ei ole tiettävästi ensimmäinen kerta, kun Ragsdale on yrittänyt saada ilmaista ruokaa kepulikonstein ja uhannut pidättää ravintolan työntekijöitä, jos he eivät vaatimukseen taivu. Paikalliset poliisit kiittävät pikaruokaravintolan työntekijöitä naisen nappaamisesta itse teossa.

Niin Yhdysvalloissa kuin Suomessakin on kiellettyä esiintyä vilpillisesti julkista valtaa käyttävänä virkamiehenä, jos ei todellisuudessa ole tällainen.

Lue myös:

    Uusimmat