Pienokainen kasvaa! Khloé Kardashianin lapsi sanoi ensimmäisen sanansa

Tristanin pettämiskohu selviää siskoksille 0:40

Khloé Kardashianin ja koripalloilija Tristan Thompsonin tytär on lausunut ensimmäiset sanansa.

Videolla kohtaus kohujaksosta, jossa Tristan Thompsonin pettämiskuviot tulevat julkisuuteen!

Kardashianit-sarjasta tuttu Khloé Kardashian jakoi sovelluksessaan hänen ja NBA-koripalloilija Tristan Thompsonin tyttären puhuneen ensimmäistä kertaa. Thompsonin ja Kardashianin tytär True Thompson syntyi viime keväänä.

– En voi uskoa, että kultani on seitsemän kuukauden ikäinen. Truella on nyt kolme hammasta ja hän tulee ryömimään ihan kohta, Khloé hehkutti sovelluksessaan.

Thompson ja Khloé kävivät myrskyisän vaiheen läpi suhteessaan, kun Thompson jäi kiinni pettämisestä juuri ennen pariskunnan ensimmäisen lapsen syntymää. Kaksikko on kuitenkin jatkanut yhteiseloaan ja lapsena hoitoa yhdessä, minkä voi kuulla Truen ensimmäisessä oppimassa sanassa.

– Hän sanoo "dada" (isi), mutta uskon hänen tarkoittavan "mama" (äiti), Khloé paljasti tyttärensä ensimmäisen sanan.

E! News -uutissivuston mukaan "dada" ja "mama" ovat yleisimmät ensisanat yhdysvaltalaislapsilla. Pienet lapset saattavat alkaa lausua ensimmäisiä tunnistettavia sanojaan jopa kuuden kuukauden iässä.

Khloé päätti myös kommentoida poissaoloaan perheensä kiitospäivän juhlista. Khloé vietti kiitospäivän Thompsonin kotikaupungissa Clevelandissa sen sijaan, että olisi matkustanut Kardashianien luo. Thompson koripalloilee NBA-seura Cleveland Cavaliersissa.

– Minun ja siskojeni välit ovat erittäin hyvät, kiitos vain! Heidän perheensä kykenivät matkustamaan, mutta Tristanin käynnissä olevan kauden vuoksi hän ei pystynyt, Khloé selvensi.

Kardashianeiden tuoreet jaksot julkaistaan C Moressa maanantaiaamuisin, heti seuraavana aamuna USA:n ensiesityksestä. Suomenkieliset teksitykset jaksoihin julkaistaan seuraavan päivän aikana.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat