Viimeisillään raskaana olevan Khloé Kardashianin koripalloilijarakas pettämiskohun keskellä

Jenkkisivuston mukaan Khloe Kardashianin poikaystävä Tristan Thompson jäi kiinni pettämisestä.

TMZ-sivusto julkaisi videon viime vuoden lokakuulta, jossa koripalloilija Tristan Thompson nähdään läheisissä tunnelmissa kahden naisen kanssa. Yökerhon valvontakamerasta poimitulla videolla näkyy kuinka Thompson suutelee yhtä naista ja antaa toisen kouria häntä. Thompsonin kanssa seurusteleva Khloe Kardashian oli tapahtumien aikaan kolmannella kuulla raskaana. Lapsi on pariskunnan yhteinen.

Thompson on yhdistetty Lani Blair nimiseen naiseen New Yorkista. Kaksikko nähtiin suutelemassa lauantaina yökerholla ja myöhemmin Thompson kuvattiin naisen kanssa koripallotähden hotellilla. Thompson ja Blair tulivat yhdessä hotellille ja poistuivat samaa matkaa.

Thompsoniin on yhdistetty myös toinen nainen, joka latasi Instagram-tililleen seksivideon koripalloilijan kanssa, mutta poisti sen pian. Video ladattiin naisen Instagram-tarinaan, siinä ei näkynyt kummankaan kasvoja, mutta nainen väittää kyseessä olevan hän ja Thompson.

Khloe Kardashianin laskettu aika on tässä kuussa, hänen odotetaan synnyttävän minä hetkenä hyvänsä. Khloe ei ole kommentoinut pettämiskohua vielä.

Lähde: TMZ​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat