Khloé Kardashian haukkuu pettäjämiestään kovin sanoin – Kim ei pysty peittelemään vihaansa

Tristanin pettämiskohu selviää siskoksille 0:40

Keeping up with the Kardashians -ohjelman uusimmassa jaksossa Khloé Kardashian synnyttää True-tyttärensä ja joutuu miesystävänsä pettämiskohun keskelle.

Videolla kohtaus kohujaksosta, jossa Tristan Thompsonin pettämiskuviot tulevat julkisuuteen!

Suositussa Kardashianit-realityohjelmassa ollaan kohun keskellä, kun Khloé Kardashianin poikaystävä Tristan Thompson on jäänyt kiinni pettämisestä muutamaa päivää ennen parin esikoisen syntymää.

Khloe halusi keskittyä täysin ensimmäisen lapsensa syntymään ja laittoi pettämisestä nousseet tunteensa syrjään synnytyksen ajaksi. Siskojen lisäksi, myös Thompson oli synnytyksessä mukana pitämässä kiinni Khloen kädestä.

Synnytys sujui hienosti ja perhe pystyi pitämään tunteensa kurissa Thompsonia kohtaan tärkeän hetken ajan.

Pari päivää myöhemmin Kardashianit palasivat Clevelandiin pitämään puhuttelun Thompsonille ilman kameroita.

Kim kertoo ohjelmassa, että hänelle jäi inhottava kuva yksityisestä keskustelusta.

– Uskon, että hän on enemmän noloissaan siitä, että hän näyttää idiootilta julkisuudessa, koska hänestä ei pidetä tämän takia. Luulen, että häntä harmittaa eniten se ja kerroin sen hänelle, Kim kertoo jaksossa äidilleen.

Khloe haukkuu Tristanin

Pian pettämiskohun jälkeen Thompsonille raivostunut Kim pyydetään kertomaan asiasta Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmaan, jossa tähti kertoo jyrkän mielipiteensä tilanteesta.

Heti ohjelman kuvausten jälkeen Kim soittaa Khloelle kertovansa haukkuneensa Thompsonia Ellen show’ssa. Myös Khloe tietää tilanteensa olevan huono.

– Se on p****stä. Ja hän on täysin *****pää. Rehellisesti voit tuntea miten haluat, mutta minulla on muita asioita mitä käsitellä juuri nyt, Khloe vastaa siskolleen puhelussa.

Jaksossa nähtävissä haastatteluissa Khloe avautuu suhteensa tilasta.

– Keskittymiseni ei ole siinä, olemmeko jatkossa yhdessä vai emme. Fokukseni on tyttäressäni ja näissä alkuhetkissä hänen kanssaan. Näen, miten hyvä isä Tristan on hänelle, se merkitsee minulle paljon, Khloe kertoo.

Kardashianeiden tuoreet jaksot julkaistaan C Moressa maanantaiaamuisin, heti seuraavana aamuna USA:n ensiesityksestä. Suomenkieliset teksitykset jaksoihin julkaistaan seuraavan päivän aikana.

Lue myös:

    Uusimmat