Pienen ruotsalaiskylän nelihenkinen perhe kuoli Iranin lentoturmassa – kylä suree perheen kahta pientä poikaa

0:34
Suuren matkustajakoneen putoaminen tallentui videolle Iranissa – tulipallo syöksyi maahan ja räjähti.

Iranin lentoturma kosketti Pohjoismaissa erityisesti Ruotsissa, sillä 17 maahansyöksyssä kuolleista 176 ihmisestä oli joko ruotsalaisia tai Ruotsissa pysyvästi asuvia muun maan kansalaisia.

Ruotsalaisuhrien joukossa oli kaksi lapsiperhettä. Österåkerin kunnan pieni keskustaajama Åkersberga suree kahta alle 10-vuotiasta poikaa, jotka vanhempineen kuolivat turmassa.

Perheeseen kuuluivat 40-vuotias kuljetusalalla työskennellyt ruotsalaismies, hänen 37-vuotias iranilaislähtöinen puolisonsa sekä 9- ja 7-vuotiaat pojat. Perheen äidin Facebook-profiilissa perheestä on useita yhteiskuvia.

Yksi kuvista on otettu nuorimman pojan 6-vuotissyntymäpäiväjuhlista toissa kesältä. Perheen kuopus oli suuri jalkapallon ja FC Barcelonan ystävä, sillä syntymäpäiväkakku ja koko juhlatila oli koristeltu katalaaniseuran logolla. Poika esiintyy myös muissa kuvissa Barcelonan pelipaidassa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja