Rantaloma päättyi karmealla tavalla Yhdysvalloissa: 9 lasta kuoli liekkeihin liikenneonnettomuudessa – video paikalta voi järkyttää

0:50
Video saattaa järkyttää. Autot ilmiliekeissä – kuvat Alabaman ketjukolaripaikalta kertovat onnettomuuden rajuudesta

Yhdysvaltain eteläosassa sijaitsevassa Alabamassa tapahtui viikonloppuna tuhoisa 15 auton ketjukolari, jossa kuoli yhdeksän lasta ja yksi aikuinen.

Kuolleista lapsista kahdeksan oli ollut paikallisen tilan ajoneuvossa, Butlerin piirikunnan kuolinsyyntutkijan Wayne Garlock kertoo.

Onnettomuus on saattanut liittyä säähän. Garlockin mukaan onnettomuus tapahtui samoihin aikoihin, kun osavaltion ylitse pyyhkäisi trooppinen myrsky Claudette.

Tilaa hallinnoivan järjestön mukaan se tarjoaa kodin laiminlyödyille tai pahoinpidellyille kouluikäisille tytöille. Lapset olivat palaamassa rantalomalta, kun urheiluauto törmäsi siihen, kertoo The New York Times.

Paikalta julkaistut kuvat puhuvat karua kieltä onnettomuudesta. Järkyttäviin kuviin on tallentunut hetki, kun osa onnettomuudessa mukana olleista autoista palaa ilmiliekeissä.

Myös autojen hiiltyneet jäänteet ovat tallentuneet kuviin.

Näet kuvat yllä olevalta videolta. Materiaali saattaa järkyttää herkimpiä.

Yksi selviytyi palavasta autosta

Garlockin mukaan silminnäkijät olivat vetäneet kuljettajan ajoneuvosta ja yrittäneet saada lapsia niin ikään turvaan palavasta autosta, mutta se oli liian myöhäistä.

Lapset olivat 4–17-vuotiaita.

CNN:n mukaan kuljettaja oli ainoa ajoneuvosta hengissä selvinnyt.

Alabama Sheriffs Youth Ranch -järjestön toimitusjohtaja Michael Smith kertoi CNN:n mukaan, että ajoneuvosta selvinnyt nainen oli tilan johtaja, joka menetti onnettomuudessa myös kaksi omaa lastaan.

Hän on itse sairaalassa vakavassa, mutta vakaassa kunnossa.

Toisesta autosta kuoli 29-vuotias mies ja hänen yhdeksänkuinen tyttärensä.

Lisäksi monien ihmisten kerrotaan loukkaantuneen.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja