Kaksi turmakoneen paria matkusti Teheraniin häihinsä – päätyivät kohtalokkaalle lennolle hääkuviensa takia

Suuren matkustajakoneen putoaminen tallentui videolle Iranissa – tulipallo syöksyi maahan ja räjähti 0:34
Suuren matkustajakoneen putoaminen tallentui videolle Iranissa – tulipallo syöksyi maahan ja räjähti.

Ainakin kaksi Iranin turmakoneen paria oli tekemässä elämänsä onnellisinta matkaa Teheraniin. Paluulento omista häistä jäi kuitenkin heidän viimeisekseen, kertovat brittilehdet Telegraph ja Daily Mail.

Teheranista Kiovaan matkalla ollut kone putosi pian nousunsa jälkeen keskiviikkoaamuna. Kaikki koneen 176 ihmistä saivat surmansa. Joukossa oli muun muassa 63 kanadalaista sekä 17 ruotsalaista, joista nuorimmat olivat kaksi alle 10-vuotiasta poikaa.

Edmontonissa asuva iraninkanadalainen pari oli matkalla Iraniin vihittäväksi. 26-vuotiaan miehen ja hänen 25-vuotiaan vaimonsa hääonni jäi kuitenkin traagisen lyhyeksi.

"He olivat niin kaunis pari"

Yksi turmassa kuolleista briteistä, 40-vuotias Saeed, oli vienyt iranilaismorsiamensa vihille joulukuussa Britanniassa. Teheraniin he matkasivat toiseen hääjuhlaansa morsiamen sukulaisten luo.

Muut Britanniasta tulleet häävieraat olivat jo palanneet kotimaahansa, mutta hääpari joutui jäämään Teheraniin odottamaan hääkuviensa valmistumista. Siksi he päätyivät varaamaan paikat kohtalokkaalle ukrainalaiskoneen lennolle.

– Saaedia mukavampaa ja suurisydämisempää miestä ei voi löytää. Hän auttoi kaikkia, jotka tarvitsivat hänen apuaan. He olivat niin kaunis hääpari, sulhasen Sally-sisko kertoi järkyttyneensä Telegraphille.

Lue myös:

    Uusimmat