Pidätkö omaa kumppaniasi kaikkein komeimpana? Raati vastaa: "En ole koskaan pitänyt miestäni komeana..."

Voiko nainen olla liian laitettu tai kaunis? Miehet vastaavat 0:40
Voiko nainen olla liian laitettu tai kaunis? Miehet vastaavat

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kysymys raadille: Pidätkö kumppaniasi kaikkein komeimpana/kauniimpana? Olen nainen ja ollut mieheni kanssa yhdessä kuusi vuotta. Komeampaa miestä ei ole vielä tähän hetkeen mennessä tullut vastaan, ihan ok näköisiä kyllä, mutta mieheni on kaikkein komein. Onko se outoa? Onko joku paremman näköinen kuin oma kumppanisi?" kysyy nimimerkki rakastunut.

Näin raati vastasi

"Rehellisyyden nimissä: kyllä on paremman näköisiä. Monikin. Ja kyllä se luultavasti sinullakin muuttuu. Jos ei kuuden, niin 12 vuoden aikana. Eikä suhteen ulkonäköön tarvitse perustua."
– Mies, 38, parisuhteessa

"Olen ollut avioliitossa reilut 20 vuotta. En ole koskaan pitänyt miestäni komeana. Nykyään jopa inhoan joitain hänen ilmeitään. Mutta en itsekään ole mikään ruusu. Joten paremman näköistä en olisi saanut."
– Nainen, 52, avioliitossa

"Sinulla on käynyt todella hyvä tuuri. Pidä kiinni komistuksestasi. Omalla naamallani en unelmien kaunotarta ole ikinä saanut, vaikka monen kanssa olen saanutkin seurustella. Onneksi luonne menee varsinkin pidemmissä parisuhteissa ulkonäön edelle."
– Mies, 46, parisuhteessa

"En pidä miestäni komeimpana. Ensitapaamisella ajattelin 'yäk', mutta päätin, etten anna ulkonäön määritellä ihmistä. Jatkoin tapailua ja huomasin, miten kiltti, huomaavainen, huumorintajuinen hän onkaan, ja luotettava! Nyt takana 8 vuotta yhdessä."
– Nainen, 36, parisuhteessa

"Ei ole komein, ei paras sängyssä, ei rikkain, eikä mikään paras juttukaverikaan. On vain paras kokonaisuus, maailman paras mies. Minun Rakas."
– Nainen, 45, naimisissa

"Kyllä pidän! Viehätyn komeista miehistä, ja kumppanissani on kaikki, mitä miehissä pidän puoleensävetävinä ominaisuuksina: komeat kasvot, oikean väriset, lyhyet hiukset, houkuttelevat silmät, miehekäs leuka, parransänki, leveät hartiat ja rintakarvoja."
– Nainen, 44, avoliitossa

"Oma rakas on omissa silmissäni kaikista komein. Hän ei ehkä ollut se komein, kun tapasimme, mutta se miten hän minua kohtelee ja mitä hän saa minut tuntemaan, tekee hänestä erittäin komean ja parhaimman näköisen huoneessa. Näen vain hänet. Ei ole outoa."
– Nainen, 28, parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen – miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat