Pete Doherty avoimena: Olimme Winehousen kanssa rakastavaisia

Nautintoaineiden ongelmistaan tunnettu rokkari Pete Doherty kertoo Daily Mail -lehdelle hänen ja edesmenneen Amy Winehousen romanssista.

Doherty paljastaa lehdelle hänen viihtyneen tiiviisti Amy Winehousen kanssa. Rokkarin mukaan he olivat rakastavaisia. Winehouse kuoli heinäkuussa 2011 alkoholimyrkytykseen kotonaan Lontoossa.

– Tämä on minulle vaikeaa myöntää, mutta kyllä se on totta. Amy ja minä olimme rakastavaisia. Rakastin häntä silloin ja rakastan edelleen. Kuitekin loppua kohti suhteemme muuttui rakastavaisille niin tyypillisesti myrskyisäksi. Amy oli ilkeä ja julma minua kohtaan.

Doherty kertoo olleensa huolissaan Amyn voinnista.

– Winehousella oli iso sydän, mutta fyysisesti hän oli hyvin pieni ja hauras. En koskaan nähnyt hänen syövän mitään kiinteää, vain pirtelöitä, mies muistelee.

Tulevalle albumilleen Doherty kertoo tehneensä kappaleen Amystä.

Parhaiten Pete Doherty muistetaan myrskyisästä suhteestaan huippumalli Kate Mossiin. Pari erosi vuonna 2007, mutta hiljattain Moss otti Dohertyyn yhteyttä.

– Kate soitti minulle pari viikkoa sitten. Se oli hieman yllättävää, sillä emme me ole olleet yhteyksissä suhteen päättymisen jälkeen. Uskokaa minua, suhteemme loppui hyvin inhottavalla tavalla.

Doherty toteaa, että Katen yllättävä yhteydenotto huojensi hänen oloaan.

– Sain päässä pyörineitä asioita selviteltyä. Oli mukavaa, että hän otti yhteyttä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat