Perhetuttu paljastaa: Prinsessa Beatricen tyttären nimessä koskettava viittaus myös erääseen toiseen kuninkaalliseen

0:59
Näin upeina Britannian kuninkaalliset säteilivät punaisella matolla No Time to Die -elokuvan ensi-illassa

Perhetuttu paljastaa, että prinsessa Beatricen tyttären nimessä on koskettava viittaus kuningatar Elisabetin lisäksi myös Sarah Fergusoniin.

Britannian prinsessa Beatrice ja hänen puolisonsa Edoardo Mapelli Mozzi saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa 18. syyskuuta. Beatrice tiedotti viime viikolla, että parin esikoistytär on saanut nimekseen Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi.

– Voimme kaikki hyvin ja Wolfie on paras mahdollinen isoveli Siennalle, prinsessa paljasti twiitissään, jonka yhteydessä hän julkaisi myös suloisen kuvan pienistä jalanjäljistä.

Wolfie on Mapelli Mozzin 5-vuotias poika, joka syntyi hänen aiemmasta suhteestaan.

Kuninkaallisfanit huomasivat heti, että Beatrice on tahtonut kunnioittaa nimivalinnallaan isoäitiään kuningatar Elisabetia. Myös Beatricen toinen nimi on Elizabeth ja hänen tiedetään olevan hyvin läheinen monarkin kanssa. Tästä viesti myös se, että Beatrice säteili heinäkuussa 2020 järjestetyissä häissään puvussa, joka kuului aikoinaan kuningattarelle.

Keskustelupalstoilla moni iloitsi myös siitä, että Sienna-nimessä on huomioitu myös pienokaisen isän italialaiset sukujuuret.

Brittilehdistössä kerrotaan kuitenkin nyt, ettei pienokaisen etunimi kuitenkaan ole vain kunnianosoitus tämän isän syntyperää kohtaan, vaan myös isoäiti Sarah Fergusonille.

– He tahtoivat italialaisen nimen, joka alkaa S-kirjaimella kunnioittaakseen Sarahia, perhetuttava paljastaa Hello!-lehdelle.

Kuinka ollakaan, nimessä on myös toinen yhteys tuoreeseen isoäitiin.

– Nimeen liitetään myös ruosteenpunainen väri, ja sekä herttuattaren että Beatricen hiukset ovat punaiset.

Myös Edoardo Mapelli Mozzi on kertonut Instagram-tilillään tuntemuksistaan sen jälkeen, kun hänestä tuli toistamiseen isä.

– Tunnen valtavasti rakkautta ja kiitollisuutta upeasta vaimostani, Sienna-vauvasta ja Wolfiesta. Näitä päiviä en tahdo unohtaa koskaan, hän sanaili.

– Tällä viikolla ystäväni sanoi minulle kauneimmat sanat: jokaisen lapsen mukana kasvatat myös täysin uuden sydämen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja