Prinsessa Beatricen puoliso julkaisi koskettavan viestin parin hääpäivänä: "Rakastan sinua enemmän kuin sanat riittävät kertomaan"

Kuninkaalliset sädehtivät No Time to Die -elokuvan ensi-illan punaisella matolla 0:59
Näin upeina Britannian kuninkaalliset säteilivät punaisella matolla No Time to Die -elokuvan ensi-illassa

Prinsessa Beatrice ja Edoardo Mapelli Mozzi juhlivat hääpäiväänsä. 

Britanniassa kuultiin kesällä 2020 yllättäen hääuutisia, kun prinsessa Beatrice ja hänen italialaistaustainen puolisonsa Edoardo Mapelli Mozzi saivat viimein toisensa useiden lykkäysten jälkeen.

Häitä vietettiin tuolloin Windsorissa kaikessa hiljaisuudessa ja koronavirukseen liittyvien rajoitusten vuoksi hyvin pienessä piirissä.

Pariskunta juhlii tänä kesänä kolmevuotishääpäiväänsä. Vuosipäivän kunniaksi Mapelli Mozzi julkaisi koskettavan viestin vaimolleen Instagram-tilillään. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hyvää hääpäivää maailman kauneimmalle  vaimolle. Olen kiitollinen jokaisesta hetkestä jonka jaamme, jokaisesta haasteesta, jonka selvitämme ja jokaisesta unelmasta, jota olemme yhdessä tavoitelleet. Rakastan sinua enemmän kuin sanat riittävät kertomaan. En malta odottaa, että voimme juhlia vielä monia vuosipäiviä yhdessä, hän sanailee. 

– Voimme kaikki hyvin ja Wolfie on paras mahdollinen isoveli Siennalle, prinsessa paljasti twiitissään, jonka yhteydessä hän julkaisi myös suloisen kuvan pienistä jalanjäljistä.

Wolfie on Mapelli Mozzin 5-vuotias poika, joka syntyi hänen aiemmasta suhteestaan.

Beatrice kunnioitti nimivalinnallaan isoäitiään kuningatar Elisabetia. Myös Beatricen toinen nimi on Elizabeth ja hänen tiedettiin olleen hyvin läheinen edesmenneen monarkin kanssa. Tästä viesti myös se, että Beatrice säteili heinäkuussa 2020 järjestetyissä häissään puvussa, joka kuului aikoinaan kuningattarelle.

Lue myös:

    Uusimmat