Prinsessa Beatrice otti osaa kuninkaalliseen trendiin – kaunis ele kunnioittaa perheenjäseniä

Prinsessa tunnetaan niin ikää tyylitaiturina.

Prinsessa Beatrice näyttäisi liittyneen kuninkaalliseen korutrendiin, jossa kaulakoruun kerätään oman perheenjäsenten etunimien alkukirjaimia.

Beatricen yllä nähtiin hiljattain trendinmukainen kaulakoru, jota koristi E-kirjain hänen aviomiehensä Edoardo Mapelli Mozzin mukaan. Viime kuussa otetussa valokuvassa ylpeän äidin yllä oli jälleen kyseinen koru, johon oli päivitetty niin ikää hänen syyskuussa syntyneen tyttärensä Siennan etunimen ensimmäinen kirjain. 

Kaulakoru sisältää myös W-kirjaimen, joka edustaa hänen miehensä aikaisemmasta liitosta syntynyttä Christopher Woolfia, joka tunnetaan lempinimellä Wolfie. Prinsessa kertoi viime vuonna, että äitipuoleksi tuleminen oli hänelle suuri kunnia.

– Voimme kaikki hyvin ja Wolfie on paras mahdollinen isoveli Siennalle, prinsessa twiittasi.

Kuninkaallisfanit huomasivat heti, että Beatrice on tahtonut kunnioittaa tyttärensä nimivalinnalla isoäitiään kuningatar Elisabetia. Myös Beatricen toinen nimi on Elizabeth ja hänen tiedetään olevan hyvin läheinen monarkin kanssa. Tästä viesti myös se, että Beatrice säteili heinäkuussa 2020 järjestetyissä häissään puvussa, joka kuului aikoinaan kuningattarelle.

Keskustelupalstoilla moni iloitsi myös siitä, että Sienna-nimessä on huomioitu myös pienokaisen isän italialaiset sukujuuret.

Brittilehdistössä kerrotaan kuitenkin nyt, ettei pienokaisen etunimi kuitenkaan ole vain kunnianosoitus tämän isän syntyperää kohtaan, vaan myös isoäiti Sarah Fergusonille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja