Mainos

Perheenäidin "saippua" olikin jotain aivan muuta: "Sen päälle on pissannut ainakin tuhat tuntematonta poikaa"

Amerikkalaisnainen koki järkyttävän yllätyksen tajutessaan, että hänen lapsensa löytämä saippua ei ollutkaan sitä, mitä ensinäkemältä olisi voinut kuvitella.

Ashford Evans, 36, palasi kotiin työmatkaltaan ja asteli vessaan. Hän haistoi heti jotai sitruksista ja makeaa. Pian hän hoksasi, että tuoksu tuli hyllylle jääneestä murokulhosta, johon oli laitettu vanhalta saippualta näyttänyt palanen.

– Se näytti ihan tavalliselta saippualta, joka oli nähnyt parhaat päivänsä. Siinä oli herkullinen tuoksu, Evans kertoo Huffington Post -lehdelle.

Alun perin Evans kertoi blogissaan miettineensä, ettei hän muistanut ostaneensa greipintuoksuista saippuaa, mutta päätyi siihen lopputulokseen, että hän oli saattanut ostaa sen jo vuosia sitten.

– En edes pessyt käsiäni sen jälkeen, kun olin koskenut siihen, koska se oli vain saippua, hän kertoo.

Seuraavana aamuna lapset hakivat saman saippuan vessasta ja kertoivat äidilleen, kuinka paljon he pitivät sen tuoksusta. Samassa yhteydessä Evans kysyi, mistä lapset olivat saippuan löytäneet. Selvisi, että yksi hänen lapsistaan oli löytänyt palasen yleisestä vessasta ja tuonut sen kotiin. Silloin perheenäiti ymmärsi, mikä hänen saippuaksi luulemansa pala todella oli.

Perheenäiti tajusi nimittäin, ettei kyseessä ollutkaan aivan tavallinen saippua, vaan wc-pöntön sisälle kiinnitettävä saippua. Tuotteen idea on se, että wc-huuhtelun yhteydessä saippuaa liukenee pönttöön.

– Se oli vessanpönttöön tarkoitettu saippua, ja sen päälle on pissannut ainakin tuhat tuntematonta poikaa, ja jolla kosketin juuri poskeani.

– En pystynyt ajattelemaan mitään muuta kuin sitä, kuinka moneen paikkaan ja pintaan se oli kotonani koskenut. Voin pahoin, Evans kertoo.

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.