Perheen tytär kuoli – hautaustoimiston työntekijältä käsittämättömän törkeä teko: "Teki tuskastamme vielä kauheamman"

Floridalaisen hautaustoimiston työntekijän toiminta on aiheuttanut vainajan omaisille lisää surua. 

Järkyttynyt floridalaisperhe syyttää paikallista hautaustoimistoa törkeästä teosta. Perheen 27-vuotias tytär Jackiel Allyson Jones menehtyi viime tammikuussa jäätyään auton alle, mutta toimiston työntekijän toiminta on lisännyt läheisten surua entisestään.

Jonesin vanhemmat Deanna Washington ja Jessie Jones sanovat, että heidän tyttärensä ruumiista oli hautaustoimistolla otettu valokuva, joka kiersi netissä hautajaispäivänä.

Washington kertoo kuulleensa kuvasta puhelimitse.

– Kun katsoin kuvaa, näin, että se oli otettu hautaustoimiston ruumiinvalmisteluhuoneessa. Lapseni siinä ruumispöydällä, hiukset vedettynä taakse. Hänen ruumistaan ei oltu valmisteltu meidän tai kenenkään muun nähtäväksi, Washington kertaa järkyttävää kokemusta.

Jonesin kuolemaan johtanut kolari oli ollut niin raju, että vastoin yleistä käytäntöä arkku oli pidetty muistotilaisuudessa suljettuna.

– Oli tarpeeksi kamalaa yrittää hyväksyä, että lapseni on kuollut, ja sitten saan puhelun, että hänen ruumiistaan on julkaistu kuva sosiaalisessa mediassa. Vain hautaustoimisto oli ollut tekemisissä hänen ruumiinsa kanssa.

"He ottivat ja tekivät tuskastamme vielä kauheamman"

Myös Jackielin isä Jessie Jones pitää tapausta hirvittävänä.

– Palkkasimme hautaustoimiston auttamaan meitä hädän hetkellä, ja sen sijaan he ottivat ja tekivät tuskastamme vielä kauheamman, Jones sanoo.

Vanhempien asianajajan Nicole Hunt Jacksonin mukaan hautaustoimiston työntekijä oli ottanut kuvan ja lähettänyt sen vainajan perheeseen kuulumattomalle henkilölle, joka puolestaan oli jakanut kuvan sosiaalisessa mediassa.

Hautaustoimistosta asiaa on kommentoitu niukasti.

– Antakaa meidän hoitaa tämä oikeusteitse. Haluamme hoitaa asian vainajan perheen, emme uutisten kanssa, toimistolta vastataan Miamin CBS -uutistoimistolle.

Lähteet: Yahoo, CBS/Miami

Lue myös:

    Uusimmat