Italialaisperhe epäili koronaa, lääkärin mukaan huolta ei ollut – päivää myöhemmin ”nuori ja erittäin terve” 19-vuotias menehtyi

Parikymppiset pitivät"koronabileet"Yhdysvalloissa – nyt osanottajalla korona 0:48
Parikymppiset pitivät "koronabileet" Yhdysvalloissa – nyt osanottajalla on todettu koronatartunta.

Lontoossa asuva nuori italialainen mies kuoli oletettavasti koronavirustartunnan aiheuttamaan keuhkokuumeeseen. Surullisista uutisista kertoo muiden muassa Daily Mail.

Itäisestä Italiasta kotoisin oleva 19-vuotias Luca Di Nicola kuoli vajaa viikko sitten Lontoossa, jossa hän työskenteli perheravintolassa. Kuolinsyy ei ole vielä varmistunut, mutta nuoren miehen menehtymisen uskotaan johtuvan äkillisestä keuhkokuumeesta. Perhe epäilee, että Luca oli sairastunut koronaviruksen aiheuttamaan COVID-19-tautiin.

Lucan täti Giada kertoi italialaiselle La Repubblicalle, että viikkoa ennen kuolemaansa nuorukainen oli kärsinyt kuumeesta ja yskästä. Samat oireet olivat iskeneet Lucan äitiin ja tämän kumppaniin, jotka asuivat samassa talossa Lucan kanssa. 

Perhe: Lääkäri kehotti olemaan huolehtimatta

Perheen mukaan lääkäri oli lääkinnyt Lucaa aluksi parasetamolilla. Kun miehen oireet pahenivat, lääkäri totesi, ettei potilaan pitäisi olla huolissaan pahasta flunssasta. Luca kun oli ”nuori ja erittäin terve”. 

Seuraavana päivänä Luca alkoi saada rintakipuja. Hän tuupertui lattialle äitinsä edessä. Ambulanssin saavuttua ensihoitajat yrittivät elvyttää Lucaa, mutta hän kuoli pian sairaalaan saavuttuaan. Nuoren miehen keuhkot olivat pettäneet.

Perheen piina jatkuu

Lucan kuolema on tragedia italialaistaustaiselle perheelle. Surutyön lisäksi sukulaisten hartioita painaa huoli Lucan äidin ja tämän kumppanin kohtalosta. Heillä on edelleen samoja oireita, jotka veivät nuorukaisen aikaiseen hautaan. Lucan Glasgow’ssa asuva täti Romina kertoo La Repubblicalle, ettei heille ole vielä tehty koronatestiä vaan annettu parasetamolia ja käsky pysyä kotona kaksi viikkoa.

Lue myös:

    Uusimmat