Pelicans-pomo vahvistaa: Tommi Niemelältä raju ratkaisu kurimuksen keskellä – ykköstähdelle tylyjä uutisia

Maalikooste: Pelicans - SaiPa 8:40
Pelicans hävisi perjantaina voittolaukauskisassa SaiPalle. Tässä ottelun kohokohdat!

Pelicansin kärkihankinta, kultakypärää kantava Ryan Lasch ei pelaa lauantaina, kun lahtelaisjoukkue kohtaa Jyväskylässä JYPin.

Pelicans hävisi eilen Lahdessa SaiPalle, kamppailu kääntyi kolmannessa erässä ja voittolaukauskisassa vierasjoukkueen hyväksi. Tappio oli lahtelaisille neljäs putkeen. 

Tänään turkoosipaidat kohtaavat Jyväskylässä JYPin. Kokoonpanossa on huomiota herättävä aukko, kun joukkueen paras pistemies, yhdysvaltalainen Ryan Lasch puuttuu rivistöstä. 

MTV Urheilu tavoitti lauantaina Pelicansin urheilutoimenjohtajan Janne Laukkasen. Laukkasen mukaan Lasch on pelikunnossa. Hänet on tiputettu kokoonpanosta Tommi Niemelän päätöksellä. 

– Valmentaja on tämän ratkaisun tehnyt ja seura tukee näitä päätöksiä, Laukkanen kommentoi MTV Urheilulle. 

Lasch on Pelicansin alkukauden paras pistemies. Hän on iskenyt 18 otteluun tehopisteet 0+16. 

Kriisin partaalla keikkuva Pelicans on ollut tällä viikolla erityishuomion kohteena keskiviikkoisten tapahtumien jälkeen, kun MTV Urheilu haastatteli urheilujohtaja Laukkasta, joka ei osannut sanoa varmuutta päävalmentaja Niemelän asemasta perjantaista SaiPa-ottelua koskien. 

MTV Urheilun tietojen mukaan Pelicans-johtoportaassa keskusteltiin Niemelän asemasta jo tiistaina. 

Keskiviikkona Pelicans piti myös salaperäisen palaverin Isku Areenalla, paikalla oli seurajohtoa, valmennusryhmä ja pelaajat.

Valtavin panostuksin kauteen lähtenyt Pelicans on kuluvan Liiga-kauden suurimpia alisuorittajia. Kansainvälisen tason huippunimillä vahvistettu nippu on sijalla 13, kun Liigaa on jäljellä yksi kierros ennen marraskuun maajoukkuetaukoa.

Lue myös:

    Uusimmat