Partiotyttö tuunasi myymänsä keksipaketit "seksikkäämmiksi" – välitön hitti: "Äidit ovat todella innostuneet"

Nerokas coloradolainen partiotyttö iski kultasuoneen, kun hän keksi muokata perinteisten partiokeksien pakettia hiukan ”seksikkäämmäksi”, uutisoivat muun muassa Usa Today ja Fox News.

Partiolaiset ympäri maailmaa keräävät tyypillisesti varoja vapaaehtoistoimintaan myymällä pikkuleipiä. Yhdysvalloissa partiolaiset myyvät perinteisesti muun muassa Samoa-nimisiä keksejä, joissa on niin kookoksen, karamellin kuin suklaan makua.

5. luokkalainen Charlotte Holmberg brändäsi keksit kuitenkin uudestaan Aquaman- ja Game of Thrones -tähti Jason Momoan mukaan.

Nuori tyttö päällysti keksipaketit paidattoman Momoan kuvilla ja vaihtoi Samoas nimen Momoaksi – ja se toimi. Keksien myynti lähti kasvuun, ja nyt Charlotte on nimitetty Top Cookie CEO:ksi. Nimityksen voi ansaita partiossa myymällä paljon keksejä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Äidit ovat todella innostuneet ja sanovat, että he tarvitsevat niitä, Charlotte kertoo paikalliselle uutiskanavalle.

– Tytöt haluavat ostaa niitä, koska hän on kannessa. Ja pojat haluavat myös ostaa niitä, koska hän saattaa olla heidän suosikkihahmonsa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Idea meemeistä

Idea ei kuitenkaan ollut täysin tytön oma. Netissä oltiin jo aiemmin tehty meemejä Samoa-kekseistä ja Momoa-näyttelijästä. Charlotten markkinoinnin parissa työskentelevä äiti näki meemit ja auttoi tyttärensä alkuun projektin kanssa.

Sosiaalisessa mediassa on kohistu paljon Charlotten Momoas-kekseistä. Suurin osa pitää ideaa nerokkaana.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilmeisesti keksit ovat olleet suosittuja myös muiden partiotyttöjen keskuudessa, sillä Usa Todayn mukaan he ovat ottaneet Charlotteen yhteyttä ostaakseen tämän Momoas-keksejä.

Myös monet muut partiolaiset vanhempineen ovat ideoineet mahtavia taktiikoita myydä paljon keksejä.

Viime vuonna eräs 9-vuotias onnistui myymään 30 laatikollista tunnissa laillisesti kannabistuotteita myyvän liikkeen edustalla. Eräät tytöt taas asettuivat myymään keksejä Painonvartijoiden oven eteen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja