0:51

Suloista vai todella karmivaa? Elävästi koiranpennuilta näyttävät jäätelöannokset ovat nousseet hitiksi – ja sekoittaneet netin

Maistuisiko koiranpennun näköinen jäätelöannos? Näitä herkkuja on nyt tarjolla taiwanilaisessa jäätelöbaarissa, uutisoivat muun muassa The Straits Times ja FoxNews.

Katso yllä olevalta videolta resepti superhelppoon ja terveellisempään jäätelönkorvikkeeseen!

Sosiaalisessa mediassa on hätkähdyttänyt viime päivinä taiwanilainen jäätelöannos, joka näyttää todella elävästi suloiselta koiranpennulta.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kyseessä on Kaohsiungissa sijaitsevan J. C. Co Art Kitchenin luomus, kertoo The Straits Times. Jäätelöbaari on valmistanut elävän näköisiä "jäätelökoiranpentuja" muun muassa mopseista, labradorinnoutajista ja Shar peista.

Yhden annoksen valmistamiseen kuluu jopa viisi tuntia, mutta silti jäätelökoirista joutuu pulittamaan vain noin 110–188 Taiwanin dollaria eli 3–5,50 euroa!

Makuja ovat muun muassa suklaa ja maapähkinä koirarotujen värityksen mukaisesti.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suuri kysyntä ja järkyttyneitä reaktiota

Kun kuvat ja videot eläväisistä herkuista alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa, alkoi asiakkaita tulla niin paljon J. C. Co Art Kitcheniin, että työntekijöiden mukaan kysyntään on jo vaikea vastata. Kaikki haluavat päästä maistamaan erikoisia herkkuja.

Ravintola pystyy muutenkin valmistamaan tuotteita vain 100 kappaletta päivässä, sillä jäätelökoirien valmistaminen vaatii erikoisia muotteja "karvaisen" tekstuurin luomiseksi.

Osa asiakkaista ja sosiaalisen median kommentoijista kuitenkin kertoo, että herkku herättää heissä monenlaisia tunteita. Osa on jopa järkyttynyt ja pelästynyt eläväisen näköisen jäätelöannoksen lävistämistä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Reutersin haastattelema asiakas sanoo olevansa pahoillaan jäätelökoiran puolesta.

– Se on kuin koira oikeasti makaisi siinä ja minusta tuntuu, että siihen leikkaaminen satuttaisi häntä, asiakas kuvailee.

Lähteet: Instagram, Twitter, The Straits Times, FoxNews, Delish

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja