30 motoristia suuntasi lapsen limukojua kohti – taustalla vuoden takainen tapahtuma: ”Minulla ei ollut hajuakaan, että heitä olisi niin monta”

Ryhmä moottoripyöräilijöitä vieraili pienen tytön limonadikojulla kiittääkseen lapsen äitiä, kertoo Good Morning America -sivusto.

Yhdysvalloissa Indianan osavaltiossa todistettiin kummallista näkyä, kun kolmekymmentä The Milwaukee Iron -moottoripyöräjengin jäsentä jonotti 8-vuotiaan Bryannen limonadikojulle. Prätkäjätkien ja -mimmien vierailun syynä ei kuitenkaan ollut jano.

Bryannen äiti Daryn Sturch oli aiemmin auttanut kyseistä motoristiryhmää moottoritiellä sattuneen onnettomuuden yhteydessä. Yksi moottoripyöräilijöistä oli menettänyt kulkupelinsä hallinnan, minkä vuoksi useampi moottoripyörä oli sotkeutunut toisiinsa.

Vuonna 2018 tapahtuneessa onnettomuudessa loukkaantui viisi moottoripyöräjkerhon jäsentä, joista osa vakavasti. Daryn rauhoitteli uhreja ja piti heitä hereillä, kunnes ensihoitajat saapuivat paikalle. Myöhemmin motoristit tavoittivat Darynin Facebookissa ja kiittivät häntä.

Kiitolliset motoristit maksoivat limonadista ruhtinaallisesti

Syyskuun alussa motoristit näkivät Facebookissa Darynin jakaman kuvan, jossa hänen tyttärensä myy limonadia perheen kodin edessä. Yksi moottoripyöräilijöistä ilmaisi kiinnostuksena piipahtaa limsalla, mutta Daryn ei millään voinut kuvitella, että pian hänen talonsa edessä olisi kolmekymmentäpäinen ryhmä motoristeja.


Jos video ei näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Minulla ei ollut hajuakaan, että heitä olisi niin monta ja että he olisivat niin anteliaita, Daryn sanoo.

Vaikka 8-vuotias Bryanne veloitti limulasista dollarin, moottoripyöräjengin jäsenet antoivat lapselle jopa kaksikymmenkertaisen hinnan juomasta.

– Hän (Bryanne) oli niin iloinen kuin vain mahdollista, Daryn kertoo.

Prätkäjengin tarkoituksena oli ilmaista kiitollisuuteensa Darynille, joka halasi limukojulle tulleita epätavallisia vieraitaan ja luonnehti heitä mukavimmiksi mahdollisiksi ihmisiksi.

1:13
Videolla listataan 10 asiaa, joita useimmat äidit eivät kerro lapsilleen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja