Mies hämmentyi ostaessaan tyttöystävälleen leggingsejä – lähetti epätoivoisia viestejä: "Olen lattialla sikiöasennossa, lähetä apua"

Poikaystävä hämmmentyi pahasti siitä, kuinka paljon erilaisia mustia leggingsejä naisille on tarjolla. Hulvattomat viestit ovat naurattaneet tuhansia Twitterissä.

Englannista, Ipswichista kotoisin oleva Taylor Anne päätti pyytää poikaystäväänsä ostamaan hänelle leggingsit, kun mies oli muutenkin kaupungilla ostoksilla. Ostosreissu ei kuitenkaan osoittautunut miehelle niin helpoksi, ja Taylor jakoikin poikaystävänsä hulvattomat viestit Twitteriin, jossa ne ovat levinneet laajalle ja hauskuuttaneet jo kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Etsiessään oikeita legginsejä Tim viestitteli Taylorille ihmetellen, miksi naisten mustia legginsejä löytyy noin kahdeksaa tuhatta erilaista. Töissä ollut tyttöystävä ei kuitenkaan ehtinyt heti vastaamaan, joten Tim alkoi jo ahdistua: "Lähetä apua", hän kirjoittaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen ihan häkeltynyt"

– Täällä on niin monia erilaisia leggingsejä. Miksi? Mistä syystä? Haluatko nilkkapituiset vai tällaiset, joissa ei lue nilkkapituinen? Tim aloittaa viestit tyttöystävälleen.

– En pysty ymmärtämään tarvetta kahdeksalle tuhannelle erityyppiselle mustalle leggingsille. Ai, no nyt huomasin, että niitä on eri paksuisina myös. Olen ihan häkeltynyt. Ei ihme, että ahdistuneiden naisten lukumäärä on kasvussa.

Vain parissa minuutissa Timin viestit vaihtuvat jo varsin epätoivoisiksi – ja hauskoiksi.

– En tiedä, mitä otan. Olen lattialla sikiöasennossa. Lähetä apua. Olen ollut kaupassa nyt viisi päivää. Ikävöin aurinkoa, mies kirjoittaa.

– Käytän nyt ekstrapaksuja leggingsejä lämmikkeenä, mutta en usko, että jaksan enää paljoa pidempään.

– Odota, luulen, että näen jonkun. Ah…. ei… minun virheeni. Se oli vain kyltti, joka mainostaa vielä yhtä leggingsityyppiä. Myös mustia.

"Hulvatonta!"

Taylorin twiitti on kerännyt jo yli 50 000 tykkäystä. Useat kommentoijat pitävät tarinaa aivan hulvattomana. Muutamat ovat kertoneet myös vastaavia kokemuksia.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä on hulvatonta! Ihan sama, kun lähetän mieheni ruokaostoksille, eräs kommentoi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Pyysin poikaystävääni ostamaan minulle polvipituiset sukat, ja lopussa sain ihan samanlaisia viestejä, toinen sanoo.

Mutta saiko Taylor koskaan mustia leggingsejään? Taylor paljastaa kommenteissa, että kyllä hän sai ja Timkin ilmeisesti selvisi kaupasta hengissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Daily Mail, Ladbible, Twitter

***

Katso videolta vinkit istuvien farkkujen ostoon!


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja