Uskomaton neronleimaus: Partiotytöt keksivät äärimmäisen tuotteliaan, mutta raadollisen tavan myydä keksejään

shutterstock_613484552
Kuvituskuva. Partiolaisten myynti-idea oli pettämätön. Shutterstock

Nämä amerikkalaistytöt ansaitsisivat business-ideastaan mitalin. Niin kuin asuntokaupassakin, myös keksimyynnissä hyvä sijainti on erittäin tärkeä tekijä.

Kekseliäät partiolaiset ovat keränneet sosiaalisessa mediassa runsaasti huvittuneita kommentteja oivaltavasta keksienmyyntikamppanjastaan.

Vapaaehtoistyöhön varoja kekseillä keräävät partiolaiset kiertävät myymässä leivonnaisia usein ovelta ovelle.

Keksien kaupittelu on kuitenkin työlästä puuhaa. Mikä olisikaan parempi idea, kuin pystyttää myyntipiste suoraan potentiaalisten asiakkaiden tuntumaan?

Ovelat tytöt olivat raahanneet keksipöytänsä suoraan Painonvartijoiden pisteen oven eteen. Internetin reaktiot olivat tempaukseen sekä ihastuneita, huvittuneita että kauhistuneita.

– Hitto, kuinka raakalaismaisia nämä partiolaistytöt ovat, joku ihmetteli.

– Eikö partiolaissalaatti olisi parempi tuote painonvartijoille, toinen ehdotti. 

Lähde: Delish

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.