Pariskunta otti pusukuvan tappamiensa leijonien kanssa – ihmiset raivoissaan: "Kuinka lähellä tämä kuva on täydellisen sairauden määritelmää?"

Tutkimus: 259 ihmistä kuoli selfietä ottaessa 2011-2017 1:06
Selfieiden ottaminen voi olla jopa hengenvaarallista. Tutkimuksen mukaan 259 ihmistä kuoli selfietä ottaessa vuosina 2011-2017.

Pariskunta on kohahduttanut ihmisiä kyseenalaisella pusukuvallaan, kertoo uutissivusto The Independent.

Sosiaalinen media saattaa viedä harkintakyvyn kokonaan, kun ihmiset pyrkivät saamaan huomiota ottamillaan kuvilla. Täydellisten kuvien ottaminen on monissa tapauksissa saanut jopa hengenvaaralliset mittasuhteet.

Kanadalaispariskunnan, Darren ja Carolyn Carterin, pusukuva raivostuttaa aivan muista syistä.

Kuvia tapetun viidakon kuninkaan kanssa

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Pariskunta oli matkustanut Etelä-Afrikan savanneille. Pari oli onnistunut metsästysreissullaan ampumaan kahta leijonaa kuolettavilla laukauksilla. He halusivat ikuistaa hetken useamman kuvan muodossa.

Yhdessä kuvassa rakastavaiset ovat hyvin hempeissä tunnelmissa suudellen toisiaan urosleijonan ruhon takana. Sen lisäksi pari poseerasi leveästi hymyillen kaatamiensa eläimien kanssa.

– Rankkaa hommaa Kalaharin kuuman auringon alla, pariskunta kirjoitti Insiderin mukaan kuviensa yhteydessä.

Saiko pariskunta sitä, mitä kuvallaan hakikin?

Kuva sai laajaa näkyvyyttä, kun se julkaistiin Legelela Safaris -yrityksen verkkosivuilla, joka suljettiin kuvan aiheuttaman kritiikkiryöpytyksen jälkeen.

Sittemmin kuvaa on jaettu lukuisia kertoja sosiaalisessa mediassa – etenkin Twitterissä. Osa kuvan nähneistä epäilee, että pariskunta oli ottanut kuvan kohahduttaakseen ihmisiä tarkoituksella – onhan huonokin julkisuus julkisuutta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Darren ja Carolyn Carter. Toivottavasti tämä suudelma tekee teistä kuuluisia, Danny Clayton kirjoitti jaettaan kohua herättäneen kuvan omalla Twitter-tilillään. kohukuvan.

Darren ja Carolyn Carter eivät itse ole suostuneet kommentoimaan tapahtunutta. 

"Tämä saa minut voimaan pahoin"

Ilmiö huolestuttaa monia: miksi ihmiset käyttäytyvät vastuuttomasti ja jopa yleisen moraalikäsityksen vastaisesti vain kuvien vuoksi? 

– Kuinka lähellä tämä kuva on täydellisen sairauden määritelmää?, eräs pohti järkyttyneenä. 

– Tämä pariskunta on oksettava, kolmas kommentoi. 

– Sairasta! He tappoivat tuon kauniin eläimen vain typerän kuvan vuoksi! Tämä saa minut voimaan pahoin. Miksi tämä edes on laillista, eräs parahtaa New York Postin julkaisuun

– Näyttää aivan siltä, että tämä aidatulla alueella ollut kesy leijona tapettiin yksinomaan omahyväisen selfien vuoksi, metsästystä vastustavaa kampanjaa vetävä Eduardo Goncalves kommentoi The Independentille surumielisenä.

Onko sinusta kuvien ottaminen mennyt sinusta liiallisuuksiin? 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Fox News, The Independent, Insider, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat