Pariskunta harrastaa seksiä vain jouluisin – näin 23-vuotias vaimo perustelee vuoden selibaattia: "Tiedän, että se kuulostaa hullulta"

Erilaiset seksipersoonallisuudet – mikä sinä olet? 0:45
Katso video: Tunnistatko oman seksipersoonallisuutesi?

Brittiläinen pariskunta harrastaa seksiä vain kerran vuodessa, joulupäivänä. Vaimo kuvailee The Sunille, että seksin harrastaminen on joululahja hänen miehelleen.

23-vuotias Jen Stephens ja 24-vuotias Rob Walker harrastavat seksiä vain jouluisin. Manchesteriläispari pysyy vaimon mukaan loppuvuoden onnellisena pelkän pussailun ja halailun voimin.

– Tiedän, että se kuulostaa hullulta, mutta tämä toimii meillä, Jen sanoo The Sunille.

Hänen mukaansa harvoin tarjolla oleva seksi on tehnyt heistä vahvemman parin ja lisännyt halua heidän välillään. Pitkän odotuksen jälkeen seksi tekee vuoden kohokohdasta joulusta entistä ihanamman. Jen sanoo, että seksin harrastaminen on paras joululahja, joka maistuu juhlapäivänä kerran jos toisenkin.

Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Jouluinen seksiperinne

Pariskunnan jouluperinteen taustalla on kaksikon tarina. He tapasivat eräissä juhlissa joulupäivänä vuonna 2017.

Pian Jen ja Rob alkoivat seurustella. Molemmat halusivat edetä rauhassa uudessa suhteessa. Orastava rakkaus kesti läpi Robin vaihto-oppilasvuoden, jonka hän vietti Yhdysvalloissa.

Kun Rob palasi kotiin jouluksi vuonna 2018, pariskunta harrasti seksiä ensimmäisen kerran. Jen kuitenkin sanoo tunteensa kuin he olisivat tehneet sen ”miljoonia kertoja aiemmin”.

– Olimme intiimisti kaikilla tasoilla, emme vain seksuaalisesti.

Rob kosi Jeniä uutenavuotena. Pian kihlautumisen jälkeen Jen kertoi Robille, että koska seksilakko oli toiminut niin hyvin, heidän tulisi jälleen pidättäytyä seksistä seuraavaan jouluun asti.

Nykyään pariskunnalla on yksi lapsi, joka sai alkunsa joulupäivänä vuonna 2019.

Nykynuoret harrastavat aiempaa vähemmän seksiä

Nuoret aikuiset harrastavat monien analyysien ja tutkimusten mukaan vähemmän seksiä kuin aiemmat sukupolvet.

Selittäviksi tekijöiksi ilmiölle on tarjottu esimerkiksi nykyelämän kiireisyyttä ja suorittamista, jotka aiheuttavat väsymystä. Myös puhelimien ja suoratoistopalvelujen on syytetty vievän nuorten aikaa seksin harrastamiselta.

Jen Stephens alleviivaa, ettei seksi ole heidän suhteessaan tärkeä asia. Hän kokee olevansa usein liian väsynyt harrastaakseen seksiä, kun taas Rob on kiireinen töidensä vuoksi.

– Emme ole hulluja, vaikka emme ole hulluina seksiin

Taas tänä jouluna pariskunta aikoo heiluttaa peittoa ja toivoa joulun ihmettä, hedelmöittymistä.

– En malta odottaa joulupäivää. Tiedän, että Rob on myös innoissaan ja että seksin saaminen viimein tekee siitä vielä jännittävämpää, Jen sanoo.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää aiheesta seksi ja parisuhde.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat