Kolme lausetta, jotka vievät kohti kuumempaa seksielämää – lausu nämä kumppanillesi: "Se kiihottaa"

Väljähtyykö jokaisen suhteen seksielämä ajan myötä? 1:09
Katso myös: Väljähtyykö jokaisen suhteen seksielämä ajan myötä?

Seksielämän hienosäätöön ei paljon vaadita. Testaa tehokkaat lauseet.

Makuuhuoneen ongelmien korjaus vaatii hieman kommunikaatiota kumppanin suuntaan. Naisille suunnattu Women's Health otti selvää lauseista, joilla voi puhua itsensä kohti kuumempaa seksielämää.

Mielipiteitä kyseltiin niin asiantuntijoilta kuin Women's Healthin sisarjulkaisun, miehille suunnatun Men's Healthin toimitukselta.

Kokeile seuraavia lauseita, jos haluat viedä makuuhuoneen meiningin aivan uudelle tasolle:

1. "Näin sinusta todella kuumaa unta viime yönä"

Haluaisitko kokeilla jotain uutta vällyjen välissä? Asian puheeksi ottaminen voi olla kiusallista. Seksiterapeutti Ian Kerner kehottaakin syyttämään haluista alitajuntaansa. Tällä avauslauseella kumppani saa kuulla olleensa fantasiasi tähtiesiintyjä.

– Pidän siitä, kun nainen osoittaa ajatelleensa seksiä kanssani, sen lisäksi, että hän oikeasti harrastaa seksiä kanssani, vahvistaa Men's Healthin toimittaja Paul Kita.

Lisää tarinaasi yksityiskohtia, kuten mitä sinulla oli päälläsi tai kuka teki aloitteen, maalataksesi kumppanille eroottisen mielikuvan, jonka voisi muuttaa todellisuudeksi.

2. "Rakastan sitä, kun teet noin"

Liikaa ei seksin aikana kannata miettiä sitä, mitä sanoisi, joten pysyttäydy kohteliaisuuksissa koskien asioita, joista hänen tekemänään nautit. Dean Stattmann Men's Healthilta kehottaa sanomaan, mitä oikeasti tunnet, mutta entä jos sanat tuntuvat liian häiritseviltä kiihkeässä tilanteessa?

Seksi- ja parisuhdeterapeutti Megan Fleming kehottaa sanojen sijaan päästämään nautinnon parahduksia. Kyllä kumppani nekin tajuaa kehuiksi!

3. "Minulla ei ole alusvaatteita ylläni. En malta odottaa, että näemme!"

Lähetä miehelle tämä tekstiviesti, kun hän on töissä – se on niin kaukana siitä ympäristöstä, missä hän on silloin, että vaikutukset ovat vahvemmat kuin jos olisitte yhdessä. Se on ikään kuin pieni paljastus siitä, mitä hänellä on odotettavissa – kuin esileikin alku.

Stattmann vahvistaa tämän:

– Kun nainen ottaa ohjat, se kiihottaa. Erityisesti silloin, kun hän kertoo haluistaan.

Artikkeli on uusinta tammikuulta 2018.

Lue lisää aiheesta seksi ja parisuhde.

Lue myös:

    Uusimmat