Hiljaista lemmiskelyä: Näin harrastatte seksiä jouluvieraita herättämättä

Joulunpyhinä monet pariskunnat tuskailevat ikävän ongelman kanssa: miten harrastaa seksiä ilman noloja keskeytyksiä lapsilta tai sukulaisilta?

Seksi ei aina tunnu oikealta ilman kiihkeitä huutoja, voihketta ja sängyn nitinää ja natinaa. Joskus kuitenkin täytyy tyytyä hiljaiseen seksiin, jos ainoa vaihtoehto on ei seksiä laisinkaan. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi ne, kun teidän, lasten ja sukulaisten välillä on vain seitinohuita seiniä. Kukaan ei halua herättää jouluvierailulle tulleita sukulaisia himon huutoihinsa.

Metro-sivusto kertoo ONEn teettämästä kyselystä, jonka mukaan 30 prosenttia jouluseksiä harrastavista valitsee asennon nimenomaan sen mukaan, että yrittää pysyä hiljaa. Tuo asento on lusikka.

lusikka-asento

Lusikka-asento onkin hyvä valinta, koska siinä ei liikehditä vauhdikkaasti. Lisäksi liikkuminen tapahtuu vaakatasossa sänkyyn nähden, joten perinteistä sängynpäädyn paukkumista seinää vasten ei tapahdu.

Jos yritätte harrastaa seksiä hiljaa, kannattaa myös tehdä hieman taustatyötä. Mihin suuntaan sänky liikkuu? Natisevatko jouset? Joskus rakastelu lattialla on parempi vaihtoehto, mutta varmistakaa silloin, ettei lattia narise allanne.

Asennoista muulloin turvallinen lähetyssaarnaaja on riskialtis, sillä silloin nimenomaan sängynpääty paukkuu herkästi seinään. Turvallisia asentoja ovat nainen päällä tai takaapäin-asento siinä tapauksessa, että nainen ei kumarru sängyn ylle.

Myös ajoitusta kannattaa miettiä. Turvallisin ajankohta on esimerkiksi kenties keskellä aaton vastaista yötä, kun kaikki ovat nukahtaneet, mutta kukaan lapsista ei ole vielä herännyt joulupöhinöissään odottamaan pukkia.

Hiljainen seksi vaatii kuitenkin myös runsain mitoin itsehillintää. Kun koko talo on hiljainen, pienikään nautinnon parahdus ei jää huomaamatta valvovalta jouluvieraalta.

Kokeile myös näitä vinkkejä:

Salamyhkäinen, hiljainen seksi ei välttämättä vaadi sitä, että liimaatte suunne kiinni ja liikutte vaiti. Oikeilla nikseillä voitte onnistua muunlaisessakin sänkyakrobatiassa. Men's Health -sivusto on listannut joitain hifistelijän vinkkejä.

Rakentakaa peittolinnake

Heittäkää sängylle lisää tyynyjä ja piiloutukaa vällyjen alle. Kun suurempitaajuiset ääniaallot osuvat peittoihin, ne muuttuvat pienemmiksi värähtelyiksi ja jumittuvat kuitujen väliin, sanoo trailerimusiikkia säveltänyt Tom Player.

Useimmat pehmeät esineet, kuten sohva ja sänky, imevät itseensä ääniaaltoja, mutta tyynyt ja peitot ovat tähän tarkoitukseen parhaimpia keskivertokodissa lojuvia tavaroita. Tästä huolimatta voihke kannattaa pitää minimissään: peitot voivat imeä itseensä vain tietyn määrän ääniä, eivätkä vaikuta juurikaan matalampiin ääniin, muistuttaa Player.

Menkää suihkuun

Omiin, intiimeihin hetkiinkin täydellisesti sopiva suihku sopii hyvin myös kahdenkeskiselle toiminnalle. Eikä se johdu vain siitä, että suihkut ovat äänekkäitä. Vesi itse asiassa rikkoo äänet miljooniin palasiin.

– Kun vesi valuu alas, ääniaallot kirjaimellisesti törmäävät pisaroihin lukemattomissa kohdissa, selittää Sound Research Corporation -yrityksen entinen akustiikkainsinööri Maria Canul.

– Aina tämän tapahtuessa se hidastaa (ääni)aaltoja, muuttaa niiden muotoa ja pilkkoo ne palasiksi.

Muista kuitenkin, että runsas määrä kuumaa vettä höllentää äänihuuliasi. Sen lisäksi, että suihku muuttaa sinut herkästi amatöörilaulajaksi, se tekee äänestäsi matalamman ja kykenevämmän kantamaan läpi talon.

Kiinnitä lasten huomio muualle

Oikeanlainen musiikki voi luoda teille tunnelmaa, mutta jos haluat, etteivät lapset kuule puuhianne, kannattaa laittaa myös heille musiikkia soimaan, vinkkaa äänieristysyritys Soundproof Chicagon yksi omistajista Michael Ibarra. Kehtolaulut toimivat, mutta valkoista kohinaa lähettävät white noise -laitteet ovat hifistelijän valinta: ne peittävät parhaiten kaikki seksiäänet, jotka muutoin kantautuisivat lasten korviin.

Hanki parempi sänky

Natiseva sänky paljastaa seksipuuhastelijat välittömästi. Jos olette kuitenkin investoineet laatusänkyyn, voitte kokeilla vaikka koko Kama Sutran läpi vieraiden kuulematta ja sängyn paljastamatta teitä, vinkkaa Ibarra. Laittakaa myös matto sängyn alle, jotta värähtelyt eivät kulje lattian läpi alakertaan. Jos tarvitsette uuden patjan, kokeilkaa niin kutsuttua muistipatjaa, joka nappaa parhaiten kiinni kaikista äänistä, joita päästätte. 

Lue lisää aiheesta seksi ja parisuhde.

Lähteet: Metro,  Men's Health

Artikkeli on uusinta viime vuosilta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja