Pariskunta harmitteli väärän väristä lipastoa kolme vuotta – supersiivous paljasti nolon mokan: ”On kuin olisimme saaneet upouuden huonekalun”

Nämä asiat tapahtuvat jokaiselle Ikeassa 1:36
Tapahtuvatko nämä asiat sinullekin aina Ikeassa?

Brittinainen koki siivouksen yhteydessä myönteisen yllätyksen, kertovat Mirror UK sekä LADbible.

Itä-Englannissa asuva Kayleigh Greer, 35, sai huomata, että perusteellinen kevätsiivous voi todella muuttaa kodin ulkonäköä – positiiviseen suuntaan.

Kayleigh oli ostamassa kolme vuotta sitten vetolaatikostostoa B&Q-kaupasta ja pettyi, kun lipastoja ei enää ollutkaan harmaana vaan ainoastaan sinisenä. Kayleigh puolisoineen nöyrtyi kohtaloonsa ja osti 150 punnan, noin 175 euron, huonekalun, vaikkei sininen oikein sopinut pariskunnan makuuhuoneen sisustukseen.

Vetolaatikosto nökötti makuuhuoneen nurkassa lähes kolme vuotta. Sitten asiat saivat kirjaimellisesti uuden sävyn.

Suojakalvo kätki sisäänsä oikean värin


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Perusteellisen siivouksen yhteydessä Kayleigh huomasi, että lipasto ei ollut sininen alkuunkaan. Sinertävän sävyn sai aikaan laatikoston pintaa suojaava sininen suojakalvo.

Kalvon alta paljastui laatikoston todellinen väri. Ja se väri on harmaa.

– Se näyttää mahtavalta, Kayleigh iloitsee.

– Makuuhuoneemme on sävyltään hopeinen ja harmaa, joten laatikosto sopii sinne nyt paremmin. On kuin olisimme saaneet upouuden huonekalun, emmekä käyttäneet siihen penniäkään.

Kayeigh miehineen ei ole ainut, joka on tehnyt vastaavanlaisen mokan. Esimerkiksi tämän äidin vessanpöntön kannen väärään väriin löytyi uskomattomaan helppo ratkaisu.

Lähteet: Mirror UK, LADbible

Lue myös:

    Uusimmat