Marie osti "kirkkaansinisen" wc-pöntön kannen Ikeasta – tytär paljasti nolon mokan

Nämä ongelmat vain lyhyt nainen voi ymmärtää! 0:30

Englantilainen Marie Stent osti Ikeasta vessanpöntönkannen, joka olikin kirkkaansininen. Stentin tytär onneksi tajusi äitinsä ongelman todellisen luonteen nopeasti.

Lisää hupaisia ongelmia: yllä olevalla videolla listaamme ongelmat, jotka vain lyhyt nainen tunnistaa!

Englantilainen Marie Stent lankesi samaan ansaan kuin niin monet Ikean asiakkaat aiemmin: hän meni ostoksille, ja päätyikin jostain syystä ostamaan uuden vessanpöntönkannen.

Stentin ostoksessa oli kuitenkin yksi yllättävä ongelma, kertoo Unilad-sivusto. Kun nainen avasi pakkauksen kotonaan, hän raivostui. Kansi ei ollutkaan valkoinen, kuten oli luvattu – se oli sininen!

Ongelmaan löytyi överihelppo ratkaisu

Stentin tyttärellä Amberilla oli onneksi ongelmaan helppo ratkaisu: kun pöntön kannesta poisti suojaavan muovin, kansi "muuttui" valkoiseksi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Äiti osti 40 punnan vessanpöntönkannen Ikeasta, tulee kotiin ja hermostuu, koska se on kirkkaansininen, ja hän heitti jo kuitin pois... Sen jälkeen, kun hän oli 30 minuutin ajan hyväksynyt asiaa, ja pystyi viimein elämään sinisen vessan kanssa, minä tulen ja luen tuoteselosteen, tytär kirjoitti Twitterissä.

Moni tunnusti menneensä samaan halpaan

Tviitistä tuli heti hyvin suosittu. Yllättävän moni tunnusti menneensä samaan halpaan!

"Minulla oli se sininen juttu ruokailuvälinelaatikossani kymmenen vuotta, ennen kuin huomasin!" Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Useille vastaajille tuli myös järkytyksenä se, että Ikea veloittaa tavallisesta, valkoisesta pytynkannesta 40 puntaa eli noin 45 euroa.

Lähde: Unilad.co.uk, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat