Paris Jackson sairaalassa – veli perui menonsa

Michael Jacksonin tytär Paris Jackson yritti keskiviikkona itsemurhaa.

Michael Jacksonin 15-vuotias tytär Paris vietiin ambulanssilla sairaalaan keskiviikkona. Parisin äiti Debbie Rowe vahvisti Entertainment Tonight -ohjelmassa tyttärensä yrittäneen itsemurhaa.

Parisin veljen, 16-vuotiaan Prince Michael Jacksonin oli tarkoitus osallistua suositun televisio-ohjelman kuvauksiin Espanjassa, mutta hän on perunut menonsa. Mallorcalla olisi kuvattu kesäjakso saksalaiseen Wetten, dass ...? (Wanna Bet?)-ohjelmaan.

– Tuotantoyhtiö on ollut yhteydessä Prince Michaelin edustajiin ja hänen matkansa Eurooppaan on peruttu. Näissä olosuhteissa ymmärrämme täysin, että hän haluaa pysyä perheensä lähellä. Toivomme Parisille voimia pikaiseen toipumiseen, ZDF-kanavan edustaja Silke Blömer kertoo People-lehdelle.

Jacksonin perhe on antanut tiedotteen, jossa se toivoo yksityisyyttä ja rauhaa.

– 15-vuotiaana oleminen on vaikeaa kenelle tahansa. Erityisesti se on vaikeaa, kun menetät läheisimmän ihmisen, sanoo isoäiti Katherine Jackson edustajansa välityksellä.

–Paris on fyysisesti kunnossa ja saa asiaankuuluvaa hoitoa. Toivomme, että hänen ja perheemme yksityisyyttä kunnioitetaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat