Mainos

Pankkiryöstäjän karkumatka jatkuu

Poliisi ei ole onnistunut selvittämään, kuka ryösti Helsingin Mannerheimintiellä sijaitsevan Tullinpuomin Osuuspankin perjantaina. Ryöstäjä iski pankkiin kahden jälkeen iltapäivällä ja sai saalikseen 60 000 euroa.

Poliisi on vaitonainen kaikista ryöstöön liittyvistä yksityiskohdista.

Perjantaina tutkinnanjohtaja Kari Niinimäki arvioi, että ryöstäjä oli suunnitellut ennakkoon mihin pankkiin hän iskee ja mihin aikaan. Sitä, oliko myös virkailija valittu ennakkoon, poliisi ei pidä todennäköisenä.

- Tämä tieto ei perustu faktoihin, mutta se, että myös virkailija olisi valittu ennakkoon tarkoittaisi sitä, että ryöstäjän olisi pitänyt selvittää muun muassa eri virkailijoiden työajat. Tämä ei ole yhtä todennäköistä kuin se, että valitsee ennakkoon ryöstettävän konttorin, arvioi Niinimäki.

Vaikka poliisin mukaan ryöstäjän liikkeistä tai sijainnista ei ole tarkkoja tietoja, ensisijainen tutkinta keskittyy Suomeen.

- Tietysti ulkomaille johtava tutkintalinjakin on pidettävä mielessä, mutta tässä kohtaa tutkinta keskittyy ensisijaisesti kotimaahan.

Ryöstön tutkinta jatkuu muun muassa kaupungilta ja liiketiloista löytyvien valvontakamerakuvien seulonnalla.

Mediassa on pohdittu sitä, oliko ryöstäjällä apuria. Poliisi sen sijaan ei kommentoi, kuinka todennäköistä tai epätodennäköistä on, että ryöstäjällä olisi ollut apuri.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.