Mainos

Pankkipalvelut mullistuvat – kaikki pankit yhteen mobiilipankkiin – tarvitaanko konttoreita enää? "Nyt on hurjasti tulossa kaikkea"

Finanssialan digitalisoituminen tuo jatkossa uudenlaisia pankkipalveluja asiakkaille, kertoo Huomenta Suomessa vieraillut finanssialan uudistaja Kirsi Larkiala.

Katso video!

Katso videolta, mihin pankkikonttoria enää tarvitaan!

– Nyt on hurjasti tulossa kaikkea, koska meillä on tulossa komission tasoinen regulaatio, Larkiala hehkuttaa digitalisaation mahdollistamia uudistuksia.

Yhdessä "pankissa" koko kassa

Yhdeksi esimerkiksi Larkiala kertoo, että sen myötä ihmiset voivat muun muassa jatkossa yhdistää kaikki omat pankkiasiansa yhteen mobiilipankkiin.

– Se tarkoittaa, että jokainen voi halutessaan ottaa aidosti yhteen mobiilipankkiin muiden pankkien näkymät. Yhden pankin kautta voit hallita koko kassaasi!

Lähetyksessä mukana olleen Oma Säästöpankin toimitusjohtaja Pasi Sydänlammin mukaan jää nähtäväksi, kuinka tulevaisuuden palveluja pankeissa tullaan tarjoamaan.

– Se nähdään tulevina vuosina, mikä aidosti tuottaa lisäarvoa asiakkaalle ja saavuttaa suosion.

Perinteisillä pankkikonttoreilla edelleen kysyntää

Hänen mukaansa myös perinteisillä pankkikonttoreilla on edelleen paikkansa ja tarpeensa.

– Kyllä niillä melkoinen kysyntä on.

Hän kuitenkin pitää mahdollisena, että perinteiset pankkikonttorit poistuvat, mutta ei usko sen tapahtuvan lähitulevaisuudessa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja