Mainos

Painoi 231 kiloa – nöyryyttävä tilanne huvipuistossa muutti naisen elämän

Uskomattomaan suoritukseen yltänyt nainen on nyt aivan kuin eri ihminen.

Jacqueline Adan vältteli itsensä punnitsemista neljän vuoden ajan. Jos ei tiedä paljon painaa, se ei ole ongelmakaan, Adan ajatteli. 

Mutta se oli ongelma. Adan nimittäin painoi 231 kiloa.

Adanin elämässä tapahtui kuitenkin käänteentekevä hetki. Hetki, jolloin hän tiesi, että painon olisi pudottava. Adan nimittäin juuttui kääntöporttiin Disneylandissa. Vaikka hän nauroi kaikkien nähden, hän riensi nöyryyttävän tilanteen jälkeen naistenhuoneeseen itkemään.

Eikä siinä ollut vielä kaikki. Huvipuistoreissu oli muutenkin epäonnistunut, sillä hän oli liian suurikokoinen mahtuakseen laitteisiin, joihin muut hänen ystävänsä menivät.

Niinpä hän päätti alkaa noudattaa Jenny Craigin painonpudotusohjelmaa ja vieraili paikallisella Jenny Craig -toimistolla saadakseen laihtumisen hyvään alkuun. Vasta siellä hän sai kuulla, kuinka paljon kiloja olikaan kertynyt.

– Luulin pyörtyväni, hän kertoo tilanteesta, jolloin kuuli todellisen painonsa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt, 4,5 vuotta tuon hetken jälkeen tilanne on täysin toinen. Nykyään Adan painaa nimittäin 72 kiloa. Painoa on siis pudonnut liki 160 kiloa!

Painoa hän pudotti noudattamalla Jenny Craigin painonpudotusohjelmaa, mutta myös ymmärtämällä muutaman tärkeän asian matkan varrella. Adan ymmärsi, ettei kaikkia kiloja voi pudottaa kerralla, vaan pienet onnistumiset kantavat pitkälle. Treenata kannattaa ystävien tai personal trainerin kanssa. Näin ei tule jätettyä treenejä väliin. Vaakaa ei pidä myöskään pelätä.

Painon pudottua Adanin iho jäi ikävästi roikkumaan naisen vatsan seudulle. Ylimääräistä ihoa nainen kävi hiljattain poistamassa kirurgin pakeilla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Inspiroiduitko? Katso treenivinkit videoilta:

0:45

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja