Nainen laihdutti yli 40 kiloa – tässäkö huiman painonpudotuksen salaisuus?

Skottiäiti paljastaa parhaan keinonsa painonpudotukseen.

Kukapa meistä ei olisi pohtinut, mikä olisi paras keino pudottaa kiloja – ja vieläpä pitää ne poissa. Skotlantilainen Asleigh Munn teki tätä myös ja keksi ratkaisun!

Munnin muutoskuvat ovat upeaa katsottavaa. 24-vuotias yhden lapsen äiti painoi 101 kiloa vielä pari vuotta sitten. Hänen täytyi myös käyttää kainalosauvoja, sillä hänen lonkkaluunsa ja lantionsa eivät enää kestäneet ylimääräistä painoa. Kun lääkärit löysivät hänen munasarjoistaan melonin kokoisen kystan, Munn pelästyi tämänkin olleen ylipainon syytä. Munasarja jouduttiin poistamaan.

Tämä sai naisen tekemään päätöksen painon pudottamisesta.

Motivaatiota painonpudotukseen naisella riitti muutenkin. Hän halusi pudottaa kiloja niin oman terveytensä kuin pienen tyttärensä vuoksi. Nainen myöntää, että saatuaan kuulla raskaudestaan hän käytti sitä tekosyynä syödäkseen roskaruokaa. Ei enää.

– En halunnut pienen Mya-tyttöni, 2, kasvavan ilman äitiään siksi, etten juossut ja söin roskaa. Halusin olla paras roolimalli, Munn selitti tammikuussa Daily Mailille.

– Myan isä, David, ja minä emme voi käskeä häntä elämään terveellisesti, jos emme tee niin itse, hän järkeili.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miten hän teki sen?

Uuteen terveellisempään elämään ovat kuuluneet tuoreet hedelmät ja vihannekset, kasvisruokavalio ylipäätänsäkin, aterioiden tekeminen alusta asti itse sekä joogaaminen ja kuntosalilla treenaaminen.

On kuitenkin yksi asia, joka on tuntunut kaikista tehokkaimmalta tavalta pitää kilot kurissa. Munn nimittäin dokumentoi neljän kuukauden ajan tarkasti kaiken, mitä söi – ja vieläpä sosiaalisessa mediassa, nykyisin yksityiseksi muutetulla Instagram-tilillään. Lisäksi Munn julkaisi kuvia vartalonsa muutoksesta. Asiantuntijoidenkin mukaan ruokapäiväkirjan pitäminen tai painonpudotuksen edistymisestä muille kertominen on yksi parhaista tavoista päästä tavoitteeseensa.

– Itsevarmuuteni kasvoi niin paljon, kun aloin julkaisemaan kuvia vartalostani eri vaiheissa painonpudotustani, Munn vahvistaa.

Tämän metodin puolesta puhuu myös se, että Munnin vaatekoko on pienentynyt parissa vuodessa koosta 46 kokoon 36. Ennen 101-kiloinen brunetti painaa nyt 65 kiloa.

– Olen oppinut tekemään ruokaa, käymään salilla, joogaamaan, pystyn juoksemaan ja käyn paljon kävelemässä Myan ja Davidin kanssa, ja oloni on hyvä, Munn listaa edistysaskeleitaan.

Myös David kantoi kortensa kekoon. Hän laihtui puolessa vuodessa 19 kiloa. 

Näistä kuvista inspiraatiota!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisäinspiraatiota videoilta:

0:45


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja