Mainos

Oululaispizzerian naapurissa järkytytty ampumisesta

Oulussa Kaukovainion ostoskeskuksessa sijaitsevassa ravintolassa aukiolo on jatkunut normaalisti naapurissa tapahtuneen ampumavälikohtauksen jälkeen.

Ravintola Wanhan Mestarin tarjoilija kertoi yöllä puhelimitse STT:lle, että Pizzeria Monacoon on matkaa vain kymmenisen metriä, mutta se sijaitsee eri rakennuksessa eikä näköyhteyttä ole.

Vakavia ampumavälikohtauksia ravintoloissa ennenkin

Tarjoilija Sirpa Rautiainen sanoo, ettei hän itse nähnyt tai kuullut mitään ampumavälikohtaukseen liittyvää. Puheensorinan lisäksi ravintolassa lauletaan karaokea. Joku oli kuitenkin juossut ravintolan vahtimestarin luokse, kertonut ampumisesta ja pyytänyt soittamaan apua.

Wanhan Mestarinkin edustalla näkyi vielä puoli kahden maissa yöllä poliisiauto.

-Siellä ilmeisesti jatketaan tutkimuksia.

Ravintolan ilta on ollut tavallista hiljaisempi. Ihmiset eivät esimerkiksi pääse ottoautomaatille, sillä poliisi on eristänyt osan alueesta. Tarjoilija myös arvelee, että jotkut ovat jääneet kotiin kuultuaan tapahtuneesta. Ravintola on auki aamukolmeen.

Rautiainen on ollut työssään 13 vuotta. Hän kuvailee, että on saanut tehdä työtään ostoskeskuksessa varsin rauhassa. Yhden ihmisen kuolemaan ja kahden haavoittumiseen johtanut ampumavälikohtaus teki kuitenkin illasta poikkeavan.

-Ollaanhan me sillä tavalla järkyttyneitä, että tällaista tapahtuu meidän alueellamme, Rautiainen sanoo.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.