Osattiin sitä ennenkin: Muistatko nämä seksiskandaalit?

Nykyään julkkisten seksinauhat ja alastonskandaalit ovat niin jokapäiväinen ilmiö, että melkein jokainen julkkis on käynyt läpi jonkinlaisen seksiskandaalin. Mutta on sitä osattu ennenkin. Muistatko vielä nämä seksiskandaalit?

Marilyn Monroe, Jimi Hendrix ja Anna Nicole Smith ovat jääneet ihmisten muistoihin myös vilkkaan seksielämänsä - ja seksivideoiden takia.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe tallennettiin 1950-luvulla nauhalle, jossa nainen oli polvillaan suorittamassa rakkauden töitä. Monroen kumppanin arveltiin FBI:n mukaan olevan Robert Kennedy. Nauha myytiin varakkaalle bisnesmiehelle 1,5 miljoonalla dollarilla.

Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smithistäon olemassa monenlaisia videoita, mutta yksi puhutuimmista on naisen ja hänen ex-poikaystävänsä Mark Hattenin väitetty nauha, joka sisältää rajuja seksikohtauksia. Hatten on pyytänyt, että se kenen hallussa pätkä on, tuhoaisi sen. Tosiasiassa epärehellisenä miehenä tunnettu Hatten haluaisi kenties vain hyötyä videosta ja saada sen julkisuuteen.

Jimi Hendrix

Kitaristi Jimi Henrixin seksivideo on 11 minuutin pätkä, jossa rocktähti harrastaa kimppakivaa kahden bruneten kanssa. Yksi Hendrixin ex-tyttöystävistä väittää, että videolla Hendrix ei saa aitoa orgasmia. Asian hän päättelee Hendrixin ilmeestä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähteet: oddculture.com, nytimes.com, huffingtonpost.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja