Orpo: "Patistelujen jälkeen pääministeri näyttää palanneen koronaohjaksiin" – Marin vakuuttaa, että Kiuru edelleen koronaryhmän johdossa

Kuka korona-orkesteria johtaa? Näin pääministeri Sanna Marin vastaa 1:30
Kuka korona-orkesteria johtaa? Näin pääministeri Sanna Marin vastaa

Pääministeri Sanna Marin (sd.) vakuuttaa MTV Uutisten aluevaalitentissä, että koronajohtaminen ei ole muuttunut mihinkään, vaikka tänään käsiteltiin koronastrategiaa hallituksen kesken Marinin johdolla.

Täältä löydät kaikki uutiset aluevaaleihin liittyen. 

Osoitteessa mtv.fi löydät kaikki aluevaalien videot ja uutisanalyysit.

Muista myös kattava Tulospalvelu!

Marin kertoo johtavansa edelleen hallituksen työskentelyä, kun taas sosiaali- ja terveysministeri Krista Kiuru (sd.) johtaa koronatyöryhmää.

– Mielestäni oli syytä pitää hallituksen yhteinen neuvottelu, koska tilanne muuttuu ja haluamme luoda näkymää tulevaan, Marin sanoo aluevaalitentissä.

Valtiovarainministeri Annika Saarikko (kesk.) arvosteli viime viikolla sitä, että koronajohto siirrettiin Kiurulle. Nyt Saarikko totesi, että tämän päivän keskustelu on ollut tarpeen.

– Omikron on muuttanut koronan hoidon. Leviämistä ei voida estää.

Oppositiopuolue kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo ei uskonut Marinin vakuutteluja siitä, että kaikki on pandemianhoidossa pysynyt ennallaan.

– Patistelujen jälkeen pääministeri näyttää palanneen ohjaksiin.

Petteri Orpo kommentoi nykyisiä nykyisiä koronatoimia:"Ne eivät vaikuta oikeasuhtaisilta ja niitä on vaikea ymmärtää" 1:03
Katso Petteri Orpon vastaus pääministeri Sanna Marinin kommentteihin tästä.

Lue myös:

    Uusimmat