Opi suutelemaan paremmin – saat parempaa seksiä

Paremmaksi rakastajaksi voi oppia yksinkertaisilla vinkeillä. Suutelemalla paremmin tulet myös paremmaksi rakastajaksi. Näillä vinkeillä vältät suutelemisen pahimmat sudenkuopat.

Ensimmäinen askel seksittömään liittoon on yleensä suudelmien loppuminen. Ei siis ole aivan yhdentekevää, kuinka suutelemiseen suhtaudut. Opettelemalla suutelemaan paremmin, saat myös parempaa seksiä.

Vältä ainakin näitä suuteluvirheitä.

Tikka

Kiireessä moni hairahtuu tikkatyyliin. Tikkapusu on nopea, tikan nokkimista muistuttava kova pusu, josta on nautinto kaukana.

Ahmija

Ahmija ahdistaa kumppaninsa nurkkaan syvällä suudelmalla, josta on vaikea päästä irti. Jos suudeltavalle tulee olo, että suutelija yrittää syödä puolet vatsalaukustasi, ei ole mikään ihmekään että hän haluaa päästä tilanteesta nopeasti karkuun.

Nuolija

Nuolijalle ei riitä reilu kielisuudelma, sillä hän haluaa nuolla sinut päästä varpaisiin. Ei ole kuitenkaan mukavaa, jos kaunis meikki suttaantuu ja olo on kuin uitetulla koiralla.

Kovakielinen

Hyvä suudelma on usein pehmeä ja intensiivinen. Kovan kielen kanssa toisen suussa tökkivä herättää kumppanissa vain hämmennystä.

Maiskuttelija

Intohimoinen suutelija on hyvä suutelija, mutta rajansa kaikella. Suuteleminen voi muuttua huvittavaksi, jos vastapuoli kuulostaa mässyttävältä maiskuttelijalta.

Eleetön

Täysin paikallaan ja kieltään liikkumatta pitävä suutelija muistuttaa suu ammollaan makaavaa kalaa. Touhuun tulisi saada vähän enemmän energiaa.

Pahanmakuinen tai -hajuinen suudelma

Muista pitää huolta suuhygieniasta! Esimerkiksi ientulehdus voi aiheuttaa hajuja, joita et välttämättä huomaa itsekään. Myös tupakointi voi olla täydellinen tunnelmantappaja. Hyvä idea on kantaa mukanaan minttupastilleja tai purkkaa. Näin suudelmat pysyvät raikkaana yllättävissäkin olosuhteissa.

Hyvä suutelija kuuntelee toista

Se minkälainen on hyvä suudelma riippuu paljon hetkestä. Aamuisin nopea pusu voi olla riittävä rakkaudenosoitus, mutta sängyssä kaivataan intensiivisempää otetta. Vastapuolta kannattaa kuunnella tarkkaan. On myös hyvä pitää mielessä, että se mikä toimii jonkun toisen kanssa, ei välttämättä toimi uuden kumppanin kanssa. Hyvä suudelma lähtee usein pehmeästi liikkeelle, mutta muuttuu tilanteen niin salliessa intensiivisemmäksi kielisuudelmaksi. Suuteleminen vaatii tilannetajua. Joskus pieni puraisukin voi saada kumppanin himot heräämään, toisinaan hellempi ote voi olla hyvä tapa lähestyä rakasta.


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja