Onko sopivaa, jos puoliso kommentoi sydämellä vieraille naisille Instagramissa? Raati vastaa

Näin lisäät linkin Instagram -tarinaasi 0:33
KATSO MYÖS: Ominaisuus viimein kaikkien käytössä – näin lisäät linkin Instagram-tarinaasi!

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Onko se sopivaa, jos puoliso kommentoi vieraille naisille Instagramissa sydämellä tai sanalla "hot"? Miksi parisuhteessa oleva mies Instagramissa seuraa tuntemattomia kauniita, seksikkäitä naisia ja antaa kuville tykkäyksiä? Onko se hyväksyttävää? Tulee paha mieli itselle.

En ole Instassa, joten en ymmärrä, mitä mies tuolla toiminnalla hakee. Sinä, joka kommentoit jotain/mitä tahansa vieraiden kuviin: miksi? Mitä odotat toiminnaltasi?" kysyy nimimerkitön.

Näin raati vastasi

"En tiedä, mitä Instagram on, mutta selvästikään ei ole sopivaa."
– Mies, 50+, elinkautisessa

"Epäkunnioittavaa käytöstä sinua kohtaan. Kestääkö mies, jos sinä tekisit samoin? Jos ei, unohda koko tyyppi. Stalkkaamista myös sinun osaltasi. Sinulla on valmiiksi jo tunne, että kaikki ei ole ok. Miksi olet silti hänen kanssaan?"
– Nainen, 37, suhteessa

"Ei ole sopivaa. Itse lopetin "höpöttelysuhteen" eteläamerikkalaisen naisen kanssa, koska ex tuli takaisin. Se olisi epäkunnioittavaa jatkaa hänen selkänsä takana viestittelyä. En kommentoi tuntemattomien henkilöiden tekstejä tai kuvia, se on kalastelua."
– Mies, 56, parisuhteessa

"Jollekin se on ok, jollekin toiselle ei. Sinulle ei selvästikään ole. Kukaan ulkopuolinen ei voi tietää, mitä miehesi toiminnallaan hakee. Vain hän tietää, mitä hän hakee tai haluaa, joten joudut kysymään häneltä asiasta. Muut ei voi tietää tähän vastausta. "
– Nainen, 39, sinkku

"Jotkut miehet ovat tuollaisia. Ei voi laittaa lappuja silmille. Voit tietenkin sanoa, että tuntuu pahalta, ja nähdä hänen reaktionsa. Eniten kuitenkin painaa vaakakupissa se, miten hän huomioi ja kehuu sinua."
– Nainen, 40, parisuhteessa

"Sitoutunut mies jättäisi nikottelematta ei-niin-tärkeät touhut vähemmälle puolison toiveesta. Ja jos se on niin tärkeää, ettei pysty, niin sitten asiaan pitää paneutua syvemmälle. Entä sinä itse, miksi se loukkaa? Mikä on sinun ongelmasi siinä?"
– Mies, 49, seurustelee

"Kavereille laittaisin sydämiä, sukupuolella ei merkitystä – hehän ovat vain kavereita. Kyllähän moni vähänkään kuumempia kuvia julkaiseva nainen tuntuu saavan sydämen jos toisenkin, yleensä aina miehiltä. Paha sanoa, mitä taustalla on, mutta monet sitä tekevät. Ehkä haluavat kehua, imarrella? Tuskin jollekin jenkkinaiselle annettu sydän suomimiehen tililtä kuitenkaan johtaa mihinkään salasuhteeseen."
– Nainen, 36, avoliitossa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat