Omavalintaisesta pizzasta löytyi kuvottava yllätystäyte – kuva!

Riihimäkeläisen Artun, 26, lounashetki muuttui inhottavalla tavalla, kun pizzan täytteiden seasta paljastui verinen laastari. Ravintola olisi paikannut tilanteen uudella annoksella.

– Tilasimme työpaikalle pizzaa, ja tilasin itselle omavalintaisen pizzan, jossa oli kanaa ja fetaa. Mutta tätä täytettä en tilannut! puhisee pizzastaan verisen laastarin löytänyt Arttu.

– Tällainen yllätys löytyi. Olin ehtinyt syödä pizzaa jo hyvän tovin, kun laastari paljastui täytteiden seasta. Oksennus oli aika lähellä, Arttu kertoo.

Työpaikalle oli tilattu ruokaa torstaina 24.10. lounasaikaan tutusta riihimäkeläisestä ruokapaikasta. Arttu on aiemminkin asioinut kyseisessä riihimäkeläisravintolassa perheen kanssa, eikä vastaavia tapauksia ole sattunut.Laastariepisodi oli lajissaan ainoa: muiden kebabeissa tai pizzoissa ei ollut valittamista.

– Ihmettelimme asiaa työporukan kesken aikamme, sitten soitin kyseiselle ravintolalle ja valitin asiasta. Ravintolassa ei ihan ehkä ymmärretty asiaani, kun he tiedustelivat, että oliko meille jäänyt vielä nälkä ja toisivatko he uudet annokset. Kyllä siinä vaiheessa oli ruokahalu mennyt kaikilla.

– Ymmärrän kyllä, että vahinkoja sattuu, mutta aion käydä vielä selvittämässä asiaa ravintolan kanssa, hän kertoo.

Kuva: Scoopshot

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja