Olympiavoittaja syytti kumppaniaan pahoinpitelystä – julkaisi kuvan vammoistaan: "Mitä puuttui, minun kuolemaniko?"

Judon olympiavoittaja Margaux Pinot kertoi kumppaninsa Alain Schmittin pahoinpidelleen hänet. Nyt oikeus vapautti Pinot'n valmentajanakin toimineen Schmittin. 

Tapaus sattui Pinot'n asunnon ulkopuolella Pariisissa. Hän pääsi pakenemaan naapureiden avustuksella. Hän soitti poliisille, joka otti vielä samana iltana Schmittin kiinni. Pinot sai tapahtuneessa vammoja kasvoihin ja hänen nenänsä murtui.

Schmitt oli kieltänyt syytökset ja hänet vapautettiin tiistaina oikeudenkäynnin jälkeen. Vapautuksen perusteena oli se, että todisteita ei ollut tarpeeksi. Pinot päätti tämän jälkeen näyttää vammansa sosiaalisessa mediassa. Julkaisu on kerännyt jo lähes puoli miljoonaa tykkäystä.

– Minut pahoinpideltiin, päätäni lyötiin useamman kerran maahan ja hän halusi kuristaa minut. Luulin kuolevani. Minulla on useita vammoja, mukaanlukien murtunut nenä. Oikeus päätti tänään vapauttaa hänet. Mitä puuttui, minun kuolemaniko? Judo mahdollisesti pelasti minut, Pinot kirjoitti Twitterissä.

Schmittin mukaan Pinot olisi lyönyt häntä ja työntänyt hänet ovea päin, minkä jälkeen hän olisi kaatunut Pinot'n päälle. Schmittin asianajaja sanoi, että Pinot'lla on käytösongelma. Schmitt oli myös saanut tapahtuneessa vammoja. Hänellä oli musta silmä sekä päässä pieniä ruhjeita.

– En ole koskaan lyönyt ketään elämäni aikana. Se on valhetta, totta kai hän valehtelee, Schmitt sanoi Guardianille. 

Pinot voitti viime kesänä olympiakultaa Tokiossa. 27-vuotiaalla ranskalaisella on myös Euroopan mestaruus ja MM-pronssia. 38-vuotias Schmitt voitti omalla urallaan kertaalleen MM-pronssia.

Alla Twitter-julkaisu Pinot'n ja Schmittin vammoista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja