Olivatko nämä autokuvat vaaran arvoisia? Valokuvaajan valitsema kuvauspaikka herättää raivoa: "Silkkaa tyhmyyttä ällistyttävällä tasolla"

Tutkimus: 259 ihmistä kuoli selfietä ottaessa 2011-2017 1:06
Katso myös: Autokuvausten lisäksi myös selfiet voivat viedä hengen. Vuosina 2011–2017 kuoli 259 selfietä ottaessaan.

Auton vaarallinen sijoittelu junaraiteille ei saanut brittiläisiltä liikenneviranomaisilta hyväksyntää.

Brittiläinen valokuvaaja sai liikenneviranomaiset järkyttymään TikTok-videollaan. Lähinnä autovideoita julkaisevan Liam JH Photographyn nyt jo poistetulla videolla Volkswagen Scirocco oli pysäköity viistosti junaraiteille Boltonin Bromley Crossissa kuvausten ajaksi, kertoo Fox News.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla retosteltiin kysymällä: "Ottaisitko riskin napataksesi kuvan, jota kukaan muu ei ottaisi?" Videon loppupuolella näkyy kooste radalla napatuista kuvista.

"Silkkaa tyhmyyttä ällistyttävällä tasolla"

Ison-Britannian rautatieverkosta vastaava Network Rail tuomitsi riskialttiin videon tiedotteessaan.

– Se vaara, johon tämä henkilö on asettanut itsensä ja matkustajat, on silkkaa tyhmyyttä ällistyttävällä tasolla. Rautatielle tunkeutuminen luvatta on rikos, ja junamatkustajien hengen vaarantamista, reittipäällikkö Phil James Network Raililta tylyttää ja muistuttaa, ettei kenenkään tulisi mennä rautateille luvatta.

James kertoo, että Network Rail tekee yhteistyötä Britannian liikennepoliisin kanssa syyllisen rangaistamiseksi. Myös Britannian liikennepoliisi, BTP, kommentoi tilannetta vastaavalla tavalla.

– Tasoristeyksen turvaohjeiden noudattamatta jättämiselle ei yksinkertaisesti ole mitään tekosyytä, toteaa BTP:n tarkastaja Becky Warren toteaa ja huomauttaa, että videon kuvanneen käytös on "uskomattoman vaarallista ja piittaamatonta".

– Yksikään kuva tai video ei ole hengen vaarantamisen arvoista.

Fox News ei onnistunut tavoittamaan Liam JH Photographya antamaan kommenttia.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Fox News, Network Rail 

Lue myös:

    Uusimmat