Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tuttu Kari Aihinen antaa vinkit pääsiäisaterialle.
Huippukokki Kari Aihinen suosittelee valitsemaan pääsiäisaterialle ruhonosia, jotka vaativat pitkää haudutusaikaa. Nämä ruhonosat ovat usein myös ruokakauppojen lihaosastojen tuotteiden halvimmasta päästä.
– Suosin aina pitkään haudutettuja ja edullisempia lihoja, kuten lapaa, potkaa ja niskaa. Niistä saa parhaimmat maut irti. Pääsiäisen pitäisi kuitenkin olla rauhoittumisen aikaa, hän toteaa.
Aihinen antoi MTV Uutisille vinkkejä herkullisen pääsiäisaterian valmistukseen. Aihisen ohjeella valmistuu herkullinen karitsa, joka saa lisukkeekseen ohraa, varhaiskaalia ja baba ganoush -jogurttia. 
LUE MYÖS: Muista tämä, kun valmistat pastaa – keittiömestari Kari Aihinen: ”Tilanne on vähän sama, kuin ei lisäisi karjalanpaistiin laakerinlehteä”
Haku Kaappaus keittiössä -ohjelman uudelle tuotantokaudelle on nyt auki. Hae mukaan ohjelmaan tästä.


