Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Muista tämä, kun valmistat pastaa – keittiömestari Kari Aihinen: ”Tilanne on vähän sama, kuin ei lisäisi karjalanpaistiin laakerinlehteä”

7:55Currylla maustettu savukalapastaVideolta voit poimia Aihisen savukalapastan reseptin.
Julkaistu 29.03.2019 17:02

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Keittiömestari Kari Aihisen mukaan parmesaaniraaste on ehdoton osa jokaista pasta-ateriaa. 

Pasta on helppoa ja maukasta arkiruokaa, jonka kanssa ei kannata lähteä kikkailemaan. Yksinkertaisista raaka-aineista syntyy usein se maukkain ateria. Keittiömestari Kari Aihisen mukaan yksi raaka-aine on pasta-annoksia valmistettaessa kuitenkin aivan ehdoton.

−Tuoreena annoksen päälle raastettu Parmesan Reggiano -juusto on ehdoton jokaisessa pasta-ateriassa. Mikään muu juustolaatu ei missään nimessä käy! Ateria on tehty väärin, jos juusto on jotain muuta kuin Parmesan Reggianoa, Aihinen toteaa.

– Jos parmesan jää pastan päältä pois, on tilanne vähän sama kuin ei lisäisi karjalanpaistiin laakerinlehteä.

Pastaa ja parmesaania – muuta ei sitten tarvitakaan

Arkiruokailua helpottamaan kannattaakin kaapissa pitää aina pastaa ja parmesaania. Aihisen mukaan näistä loihtii hetkessä maistuvan aterian koko perheelle. 

– Maistuvan annoksen saa valmistettua yksinkertaisesti pastan, voin ja aidon parmesanin voimalla, Aihinen toteaa.

Poimi tästä talteen herkullisen voi-parmesaanipastan resepti. 

Lähde: Neste

Lisää aiheesta:

Lisäätkö sinäkin ketsuppia pastan päälle? Asiantuntijalta täystyrmäys suosikkimausteelle: "Ehdoton ei"Ruokabloggari lorautti pastan joukkoon vodkaa ja ällistyi – supermaukas lopputulos sai jopa periaatteet horjumaanÄlä keitä turhaan! Tämä arkiruokavinkki mullistaa käsityksesi pastaruoan valmistuksestaKari Aihinen vinkkaa täydellisen makaronilaatikkoreseptin: ”Suurin salaisuus perustuu...”Milloin pasta on täydellisen kypsää? Henri Alén paljastaa lyömättömän vinkinItalialainen huippukokki paljastaa: Näin risotto pitäisi oikeasti tehdä – "huikean kermainen rakenne"
RuoanlaittoPastaRuokaKari AihinenMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoanlaitto
  • 16.10.08:34
    Ruoka

    Keititkö vahingossa "surumunan"? Tätä se tarkoittaa

  • 10.10.08:38
    Ruoka

    "Ihmejauhot" korvaavat korppujauhot – oletko testannut?

  • 6.10.07:47
    Keittiö

    Mikrojen käyttöohjeissa on omituinen yksityiskohta

  • 29.9.17:17
    Ruoka

    Jauhelihakastikkeeseen kannattaa lisätä yllättävä ainesosa: "Vau!"

  • 21.9.17:33
    Ruoka

    Perunaakin maukkaampaa! Kotimainen raaka-aine, jota kannattaa nyt ostaa