Ole Gunnar Solskjärillä täysi luotto haparoivaan espanjalaismolariin – "Hän on pelastanut meidät niin monet kerrat"

Jalkapallojoukkue Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjär luottaa täysin siihen, että joukkueen maalivahti David de Gea pystyy palautumaan viime aikaisista virheistään. Solskjär ei aio pudottaa espanjalaistorjujaa pois avauskokoonpanosta kauden jäljellä oleviin kamppailuihin.

De Gean viimeisin tunarointi tapahtui sunnuntaisessa, 1-1-tasatulokseen päättyneessä Valioliiga-ottelussa Chelseaa vastaan. United siirtyi ottelussa johtoon Juan Matan osumalla, kun pelikello näytti kymmentä minuuttia. Chelsea tuli kuitenkin ensimmäisen puoliskon lopulla tasoihin, kun De Gea haparoi Antonio Rudigerin päin tulleen laukauksen suoraan Marcos Alonsolle, joka viimeisteli tasoitusmaalin.

De Gean kohdalle on viime aikoina osunut useita maaliin johtaneita haparointeja. Solskjär ei kuitenkaan kaada joukkueensa huonoa menestystä espanjalaisveskarin niskoille.

– Minulla ei ole minkäänlaisia epäilyksiä De Geaa kohtaan, sillä hän on vahva persoona. Hän kyllä tietää, että pallo olisi ollut torjuttavissa, mutta tälläistä jalkapallo välillä on, Solskjär toteaa Reutersin mukaan.

Tasapelin ansiosta ManU jatkaa Valioliigassa yhä sijalla kuusi, kun kautta on jäljellä enää kaksi kierrosta. Eroa neljäntenä olevaan Chelseaan on kolmen pisteen verran.

– David on ollut kirkkaissa valokeiloissa pitkän aikaa. Nyt hänellä on kuitenkin käynnissä hieman vaikempi ajanjakso ja hän kokee, että olisi voinut suoriutua paremmin.

– Emme kuitenkaan voi missään nimessä syytellä häntä sormella, koska hän on pelastanut nahkamme niin monet kerrat. Hän ei todellakaan ole syypää siihen, että olemme kuudentena sarjassa, Solskjär painottaa.

Manchester United kohtaa kauden kahdessa viimeisessä ottelussaan Huddersfieldin sekä Cardiffin. 

Lue myös:

    Uusimmat