ManU-tähdeltä kuvaava kommentti jättiseuran sekasorrosta – "En ole varma, jos rehellisiä ollaan"

Tulosruutu: Manchester Unitedille nöyryyttävä 0–4-tappio Brentfordia vastaan – tähtimaalivahti töpeksi

Jalkapallon Valioliiga-jätti Manchester United tarpoo nyt syvällä suossa. Unitedin alakulo sen kuin voimistui lauantaina, kun se kärsi nöyryyttävän 0–4-tappion Brentfordille. Ottelun jälkeen ManUn tähtiveskari David de Gea jakoi hyvin kuvaavan kommentin jättiseuran sekasorrosta.

ManUn Brentford-tappiossa oli häpeällisiä piirteitä, sillä Brentfordin kaikki neljä osumaa tulivat jo ensimmäisellä puoliajalla.

Manchesterin punapaidat eivät missään vaiheessa toipuneet shokeeraavasta käänteestä. Unitedin uuden managerin Erik ten Hag’n aikakausi onkin saanut myrskyisän alun.

United on kahden pelin jälkeen Valioliigassa viimeisenä.

Seuran tähtiveskarilta David de Gealta tiedusteltiin Brentford-ottelun jälkeen sitä, että miten United pystyy parantamaan tuloksia kammottavan alun jälkeen.

– En ole varma, jos rehellisiä ollaan, De Gea totesi Sky Sportsille, kertoen samalla kuvaavaa kieltä koko seuran tilasta. 

– Muut joukkueet kehittyvät koko ajan, ja näyttää siltä, että me taas olemme jymähtäneet paikoilleen. Pelasimme hyvin harjoituskaudella, mutta se ei nyt auta mitenkään, De Gea jatkoi.

De Gea itse töpeksi Brentford-ottelussa, päästäen ensimmäisen maalin luvattoman helposti selkänsä taakse.

Osumat näkyvät jutun yläreunan videolta.

– Meidän pitää astua esiin tosipaikassa. Ja meidän täytyy olla yhtenäisiä, espanjalaismaalivahti julisti.

United pelaa seuraavan kerran maanantaina 22. elokuuta, jolloin vastaan asettuu Liverpool.

Lue myös:

    Uusimmat