Ole Gunnar Solskjär varoittaa Manchester United -pelaajia: "Emme ole enää 90-luvulla"

Manchester United on hävinnyt seitsemästä viimeisestä ottelustaan viisi. Päävalmentaja Ole Gunnar Solskjärin mukaan osan United-pelaajista tarvitsee tarkistaa tosiasiat.

United putosi tiistaina Mestarien liigasta hävittyään Barcelonalle yhteismaalein 0-4.

Joukkue on Valioliigassa kuudentena. Mestarien liigaan oikeuttavaan neljänteen sijaan on etäisyyttä kaksi pistettä, kun sillä on viisi ottelua pelaamatta.

– Suurin osa pelaajista on todella tehnyt minuun vaikutuksen asenteellaan, mutta tietysti on joitain, jotka tarvitsevat tosiasioiden tarkistamisen siitä, missä he ovat nyt, Solskjär sanoi BBC:n mukaan.

Solskjäriltä kysyttiin, onko hyökkääjä Anthony Martial yksi näistä pelaajista. Ranskalainen on tehnyt kolme maalia viimeisessä 15 ottelussaan.

– Olen puhunut yksilöille - ja Anthony on yksi, jolle olen puhunut - ja he tietävät, mitä odotamme, Solskjär sanoi.

– Hänellä on suurenmoista lahjakkuutta. Anthony allekirjoitti uuden sopimuksen ja tietää meidän uskovan häneen, joten hänen täytyy jatkaa työskentelyä. 

Solskjärin mukaan jokaisen Manchester Unitedissa pelaavan täytyy antaa kaikkensa kokoonpanossa pysyäkseen. 

– Anthony ei eroa tässä mitenkään muista hyökkääjistä Marcus Rashfordista, Romelu Lukakusta ja Alexis Sanchezista.

Solskjär kommentoi tulevan kesän hankintapolitiikkaa niukasti.

– Hankintoja tulee, mutta pelaajien täytyy jälleen myös tietää, mitä heiltä odotetaan harjoituskauden ensimmäisestä päivästä lähtien.

– Emme ole enää 90-luvulla, jolloin pystyi saapumaan ylipainoisena ja aloittamaan työskentely siitä. Tulee olemaan hienoa nähdä, ketkä palaavat valmiina, Solskjär sanoi.

United kohtaa sunnuntaina vieraissa Valioliigassa Evertonin ennen ensi keskiviikon paikallisottelua Manchester Cityä vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat