Nyt saattaa kuvottaa! Miehen pahasti märkivä haava järkytti kanssamatkustajia lennolla: "Yksi ällöttävimmistä asioista, joita olen koskaan nähnyt"

Näin elvytät aikuista 2:23
Näin elvytät aikuista.

Passenger Shaming -Instagram-tilillä julkaistu kuva lentomatkustajan jalan märkivästä haavasta on järkyttänyt monia. 

Lentomatkustajien mitä ihmeellisimpiin tempauksiin keskittyvällä Passenger Shaming -Instagram-tilillä on julkaistu kuva matkustajan jalasta, jossa on erittäin ilkeän näköisesti märkivä haava. Karmeasta näystä uutisoi muun muassa Fox News.

Kuvassa näkyy paikallaan istuvan miehen jalka, ei kasvoja. Mies näyttää istuskelevan paikallaan kaikessa rauhassa samalla, kun hänen reitensä haavateipin alta vuotaa kellertävältä näyttävää nestettä. Sitä on myös lattialla hänen jalkansa ympärillä.

Kuvan on ilmeisesti napannut toisella puolen käytävää istunut henkilö. Ei kuitenkaan tiedetä, missä ja milloin kuva on otettu.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ei, ei, ei ja ei!"

Siitä ei ole epäilystäkään, etteikö kuva olisi järkyttänyt monia. Päivitys on saanut yli 15 000 tykkäystä ja kommentteja on kirjoitettu kasapäin.

– Tämä on yksi ällöttävimmistä asioista, joita olen koskaan nähnyt, parahti joku.

– Hänet olisi pitänyt vain heittää ulos koneesta, kuittaili eräs.

– Mitä ihmettä? taivasteli kolmas.

– Ei, ei, ei ja ei! totesi neljäs.

Tilin ylläpitäjäkin järkyttyi

Tiliä ylläpitävä Shawn Kathleen on entinen stuertti. Hän kertoo Daily Mail -sivustolle, että kyseessä on ällöttävin ilmestys, jonka hän on tähän mennessä tilillään nähnyt.

– Se tapahtui viimein: tämä kuva hajotti minut täysin. Mitä ihmettä tapahtuu, hän kirjoitti kuvien viereen.

Lue myös:

    Uusimmat